Читайте нас в соціальних мережах

Представники УКРОПу на Тернопільщині не допустять, аби конкуренти нівелювали рейтинги Олександра Шевченка

Субота, 19 січня 2019 12:05
Укропівці Тернопілля підтримали переможця президентських праймеріз Олександра Шевченка та в період виборів докладуть зусиль, аби зацікавленим особам не вдалося підірвати рейтинг кандидата від УКРОПу.

Як повідомив очільник Тернопільського обласного осередку УКРОП Андрій Цибульський, делегація від тернопільського УКРОПу 17 січня брала участь у XVII з’їзді партії, де всі делегати – 309 осіб одноголосно проголосували за участь Олександра Шевченка у боротьбі за посаду глави держави від імені «Українського об’єднання патріотів».

Також вчора члени ЦВК взяли для розгляду пакет документів від переможця праймеріз. Очікується, що за декілька днів вони завершать перевірку документів. Як тільки кандидат буде офіційно зареєстрований, ми розпочнемо відбір волонтерів, які працюватимуть спостерігачами чи членами дільничих виборчих комісій від Олександра Шевченка. Загалом по Тернопільщині нам потрібно зібрати близько тисячу добровольців. Саме тому ми спрямуємо серед населення краю меседж долучатися до співпраці небайдужим людям, які прагнуть змін у країні. Ці особи представлятимуть інтереси Олександра Шевченка у своєму населеному пункті на Тернопіллі. Наші представники будуть захищати результати голосування, адже влада робитиме все можливе, щоби зменшити нашому кандидату шанси на перемогу, — наголосив Андрій Цибульський.

Керівник осередку зазначив, що окремі провладні особи намагаються знизити рейтинг Олександра Шевченка, адже бояться конкуренції з боку сильного та впевненого у собі лідера від «Українського об’єднання патріотів».

Довідка: Олександр Шевченко – народний депутат Верховної Ради України VII та VIIІ скликань. Член президії партії УКРОП. Вніс на розгляд 83 законопроекти. Зокрема, є автором законопроекту про заборону пропаганди ідеї «руского міра», про скасування грабіжницького акцизу на автомобілі й кузови іноземного виробництва, про збільшення частки української мови у друкованих ЗМІ тощо. Автор ідеї та засновник гірськолижного комплексу «Буковель».

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар