Читайте нас в соціальних мережах

«Поки патрульні не виконують свою роль. Вони працюють як даішники та паркувальники», – Ігор Побер

Понеділок, 23 квітня 2018 17:52
Довіра до правоохоронних органів останнім часом покращилась, однак зі сторони нової поліції простежуються деякі порушення. Про це заявив народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.
 
– Більшість вважає довіру громадян до патрульної поліції основним показником її роботи, але це не зовсім так. Набагато важливішим є рівень злочинності та аварійність на дорогах. Звичайно, довіра до нової патрульної поліції трохи відрізняється від довіри до колишньої міліції. Чесно кажучи, я більшого чекав від патрульної поліції. Поки вони не виконують свою роль. Патрульні працюють як «даішники» та паркувальники. Зі сторони нової поліції також є чимало порушень. Одного разу я став свідком події, коли патрульний екіпаж порушив 3 правила дорожнього руху поспіль, – поділився Ігор Побер. 
 
Також нардеп зазначив, що за останні роки якісно покращився стан доріг. Так, раніше із держбюджету щороку для ремонту автошляхів виділялось орієнтовно по 200 мільйонів гривень на кожну область. Вже минулого року ця сума збільшилась на 50 мільйонів, а цьогоріч кожній області виділили більше мільярда гривень.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ