Читайте нас в соціальних мережах

«Уряд і депутати Яценюка вміло витягнули економіку з прірви», – Бальцерович

Четвер, 20 жовтня 2016 13:57
Пережити нелегкий час і вийти з кризи, яку залишив попередній Президент, українська економіка змогла завдяки роботі Яценюка і його команди.

Таку позицію днями озвучив відомий реформатор з Польщі Лешек Бальцерович. Він разом з колишнім міністром фінансів Словаччини Іваном Міклошем провів зустріч з фракцією Арсенія Яценюка «Народний фронт». В ході розмови міжнародні експерти наголосили, що народні депутати від цієї політсили та попередній уряд – найбільш дієві в плані реформ.

 «Внаслідок правління Януковича в Україні була загроза краху бюджету та економіки загалом, – зазначив Бальцерович. – Але працюючи над реформами, команда Арсенія Яценюка стримала цей процес. І вже цього року ми бачимо поступовий ріст української економіки».

Лешек Бальцерович переконаний, зацікавлені особи намагаються зірвати ті чи інші зміни. Отож, головне завдання зараз – не дозволити монополістам зруйнувати реформи.

«Сьогодні економічний ріст в Україні потребує зміцнення шляхом реформ, які є зовсім не болючими для суспільства», – переконує польський експерт.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ