Читайте нас в соціальних мережах

Степан Гладун: «Хоростківська ОТГ – громада працьовитих людей»

Понеділок, 28 вересня 2020 15:14
Днями партія «Довіра» представила свою команду на Тернопільщині – медики, педагоги, волонтери, воїни АТО, викладачі, науковці, аграрії, Герої України, а також люди, які вже продемонстрували свій професіоналізм у місцевому самоврядуванні й отримали великий мандат довіри.

Серед потужної команди «Довіри» – й голова Хоростківської ОТГ Степан Гладун, який за час своєї каденції змінив громаду до невпізнання. Сьогодні Степан Васильович знову балотується на посаду очільника громади.

За 5 років у Хоросткові та довколишніх населених пунктах відремонтовано дорогу та тротуари, відновлено діяльність місцевої лікарні, розпочато ремонт опорної школи, відновлено ФАПи, облаштовано стадіон та спортивні майданчики.

– Перед тим, як очолити Хоростківську ОТГ, я 5 років працював у міському комунальному підприємстві. На той час там було дуже багато проблем, але за кілька років мені вдалося їх вирішити. Думаю, через це люди мені повірили й обрали на посаду міського голови. Що б там не робив чи то в школі, чи то в Будинку культури, але, на мою думку, дороги це першочергове, що потрібно ремонтувати. Основним моїм завданням було відремонтувати вулицю Незалежності, це ділянка у 1,5 кілометра. У 2017 році таки вдалося це зробити. Ще відремонтовано дорогу на вулиці Князя Володимира – з центру міста до Хлопівки та Сороки, загалом 2,4 кілометра. Наразі у Хоросткові триває капітальний ремонт опорної школи, яка включена у програму «Велике будівництво». Бюджет ремонту – 16,5 мільйонів гривень. На сьогодні реалізовано вже 70 % запланованих робіт, – зазначає Степан Гладун. – Дякую за довіру жителям Хоростківської ОТГ. Якщо ти бачиш підтримку, хочеш далі працювати і творити для розвитку міста і жителів громади.

У Хоростківській ОТГ про Степана Гладуна відгукуються як про справжнього господаря.

– Більше б таких мерів, тоді в нашій країні все було б набагато краще. Ця людина справді знає, що де і як необхідно змінювати. Завдяки Степану Васильовичу також закуплено рейсовий автобус, який курсує між населеними пунктами нашої громади, покращено інфраструктуру,  відновлено діяльність медустанов та заводів,  розповідає житель Хоростківської громади Михайло.  

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар