Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині правоохоронці вбили рідкісного оленя (ВІДЕО)

Вівторок, 12 вересня 2023 13:03
Резонансна ДТП відбулась вночі на трасі між Бучачем та Монастириськами.

Про це повідомив громадський активіст Роман Довбенко. 

«Олень збив водія, який їхав автомобілем марки «Фіат»… На щастя, олень встав і побіг далі в поле, а ось «Фіат» зазнав значних технічних ушкоджень… Після першої моєї реєстрації повідомлення пройшло декілька годин, однак працівники слідства навіть не осилили виїхати та оглянути місце пригоди. Тому я зареєстрував вдруге, вже супроводжуючи відеофіксацією, аби потім тупо не списали матеріали та не дали банальну відписку, що нічого подібного не було виявлено», - зазначив Роман Довбенко.

За його словами, правоохоронці імовірно вбили рідкісного оленя та вкрали його, щоб зняти роги та м’ясо з тварини.

«Начальник УТМР спільно з працівниками поліції вчинив ймовірно кримінальне правопорушення вбивши рідкісного в лемківських угіддях благородного оленя та вкравши його мʼясо та роги», - наголосив активіст.

Також він повідомив, що на ситуацію відреагував головний поліцейський області Сергій Зюбаненко та звільнив чотирьох поліцейських разом із місцевим начальником.

«На звільнення чотири працівника Монастириської поліції разом із начальником… На мою субʼєктивну думку – це ймовірно принципова позиція начальника ГУНП Сергія Зюбаненка, оскільки він дійсно може бути й найгіршим прокурором для непорядних людей у його відомстві. Окрім того, що може бути й дійсно хорошим адвокатом… На даний час, судячи зі скарг порядніших мисливців, необхідно допрацювати карʼєрну долю саме начальника УТМР, тобто так званого головного єгера. Адже кажуть, що він і являється головним браконьєром із прокурорською «кришою», яку над його головою пробує втримати прокурорчик – Хомкович, який також являється непорядним мисливцем», - підкреслив Роман Довбенко.

 

 


Коментарі  

0 #1 Valentun10 13.09.2023, 16:49
Прошу не поширювати неправдиві відомості! Нікого правоохоронці не вбивали! Довбенко каже неправду, в нього нема ніяких офіційних даних хто де був і що робив.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ