Читайте нас в соціальних мережах

ЗУНУ співпрацює з Ізраїльською коаліцією травми

Понеділок, 14 серпня 2023 20:00
У межах співпраці Західноукраїнського національного університету та Ізраїльської коаліції травми відбулася робоча зустріч колег.

Від ізраїльської сторони були присутні Ян Сердце, Веред Амітзі та відомий психотерапевт і керівник психоосвітніх програм Олександр Гершанов.

Із партнерами спілкувалися проректорка з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц, директорка міжнародного центру культури та розвитку Оксана Шандрук, завідувач кафедри психології та соціальної роботи Андрій Гірняк і доцент кафедри психології та соціальної роботи Віталій Біскуп.

Сторони обговорили можливості міжнародної освітньої співпраці та реалізації спільних наукових проєктів. Зокрема, запропоновано у другому семестрі 2023-2024 навчального року організувати та провести Міжнародний онлайн курс (Україна – Ізраїль) «Управління стресом і профілактика професійного вигорання» для студентів спеціальностей «Психологія» та «Соціальна робота».

Слухачами навчального курсу будуть здобувачі освітнього ступеня бакалавр Академічного коледжу Сапіра (Ізраїль, м. Сдерот) і студенти соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ, а презентуватимуть зміст авторського курсу провідні науково-педагогічні працівники обох закладів вищої освіти.

Сформовані навчальні групи (15-20 осіб з кожної сторони) впродовж семестру опановуватимуть компетентності з управління стресом і профілактики вигорання, а після закінчення навчання отримають відповідний міжнародний сертифікат. Також ізраїльські колеги запропонували організувати для українських студентів безкоштовну поїздку в Ізраїль (Sapir Academic College) для закріплення здобутих умінь і практичних навичок.

– Розробка таких унікальних міжнародних навчальних курсів дає змогу не тільки урізноманітнити індивідуальну освітню траєкторію здобувачів вищої освіти та ознайомити їх із сучасними світовими трендами розв'язання складних соціально-психологічних задач, а й уможливлює ефективний обмін між викладачами передовим досвідом проведення тренінгових занять та збагачує педагогічну майстерність освітян, наголошують в університеті.


ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Григорій 15.08.2023, 10:34
Цікаво, чому українська медицина завжди пасе задніх? Медики у нас некваліфіковані чи щось негаразд з вишами, які готують фахівців?
Чому ми схиляємся перед Західом? Де вітчизняні розробки, де новації в галузі медицини?
Сірі ми, мов штани пожежника!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ