Читайте нас в соціальних мережах

Знищили дерева і клумби, щоб зробити тротуар: скандал на бульварі Данила Галицького у Тернополі (ВІДЕО)

Понеділок, 03 липня 2023 13:13
На бульварі Данила Галицького,5 у Тернополі тривають ремонтні роботи.

 Спочатку місцеві жителі зраділи, що ремонтники ліквідують глибокі ями, які роками були на дорозі. Проте згодом люди обурились, адже задля тротуарів масово знищують дерева та клумби.

«Ремонт двору, бульвар Д. Галицького, 5. Майже всі дерева знищені, вирізані клумби заради тротуару. Так – ями жахливі, так – тротуар потрібен. Але я не сподівалась, що буде настільки масове знищення зелені. Цього року ще й зробили славнозвісну санітарну обрізку, тому тіні немає від слова взагалі. Походу ЖЕК просто вирішив підзаробити на продажі деревини», - поскаржилася Любов Ковальчук.

Читайте також: Оновлять пішохідну ділянку – завершують ремонт дороги на Тарнавського у Тернополі (ФОТО)

Коментарі  

+2 #1 Евген 03.07.2023, 16:22
Приєднуюсь до обурення.Для чого було різати цілу алею горіхів?Цю пішоходну доріжку придумали аби зрізати дерева.Не посадили жодного дерева на Бульварі тільки шукають де б ще зрізати дерево.Як потрібно ненавидіти все живе,щоб так його нищити.Звертанн я нічрго не дали: жінка-хамло на всі звертання кидала трубку і звинувачивула у невдчності та нерозумінні масштабних завдань( телефон 24-01-04).Можли во меру міста(його відповідним органам) слід проводити опитування населення у випадку необхідності зрізки дерев та пояснювати необхідність такої роботи.В усякому випадку так роблять у Європі.Що ж стосується Бульвару:то тут необхідно було заробити ями,Щоб була можливість нормально проїхати.7 років нічого неробили,придум али пішоходні доріжки щоб дати комусь заробити та порізати дерева.Цікаво хто забрав порізані дерева?Не придумувайте псевдопіклуванн я про людей
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ