Читайте нас в соціальних мережах

Андрій Козак заявив, що голова Тернопільської ОВА "замовив" справу проти нього та його брата

Вівторок, 27 червня 2023 11:01
Андрій Козак, якого разом з братом звинувачують у присвоєнні благодійних коштів, заявив про фабрикацію справи головою Тернопільської ОВА Володимиром Трушем.

На своїй сторінці у Facebook чоловік розповів, що очільник обласної військової адміністрації "замовив" їх з братом, а конфісковане у них майно привласнив.

"Саме рік тому, в травні 2022 року, Володимир Труш, на фото якого ви бачите, замовив мене та мого брата, бо мабуть не дали йому 1,8 мільйона, як мав зробити це сьогоднішній волонтер підприємець з Тернополя, з якого вони збивали гроші.

Саме ці гроші, які йшли на фронт, стали кісткою в горлі до цих начальників, які так захотіли їх заполучити у власні кишені. Але ж брати славились честю, порядністю та гідністю, і іншого виходу, щоб кинути нас за ґрати, вони не знайшли", – написав Андрій Козак, коментуючи недавні затримання в облраді.

За його словами, саме Володимир Труш віддав наказ забрати у них 8 автомобілів – два приватні і 6 волонтерських "джипів".

"Жоден з цих авто на фронт так і не потрапив, а на автомобілі мого брата сьогодні їздять чиновники і постійно порушують правила, у "Дію" постійно проходять штрафи. Саме так горе Труш вкрав 8 автомобілів, а ще хотів вкрасти гроші", – зазначив Козак.

Коментарі  

0 #2 Правда 27.06.2023, 22:16
В дев'яностих був рекет, але він був по за законом, а сьогодні ці бандюги гірше бандитів з дев'яностих тому, що вони узаконені і сидять у владних кабінетах.
Скарга
+2 #1 Правда 27.06.2023, 14:36
Ходять слухи, що ця команда заїзжих брала за будь яку справу 50%, а для гарантії НАБУ потрібно перевірити всю фінансову систему та просто подивитися камери спостереження хто був частим гостем наших вельмож і перевірити скільки їм було виділено грошей із бюджету і перевірити куди ці гроші пішли та перевірити кошторисну документацію під мікроскопом і там вілізуть не один мільйон а десятки.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ