Читайте нас в соціальних мережах

Колеги називали його українським Паваротті: на Тернопільщині поховали 26-річного Павла Ванжулу (фото)

Середа, 07 червня 2023 19:05
Сьогодні, 7 червня, на Тернопільщині провели в останню дорогу 26-річного Павла Ванжулу, який трагічно загинув у Львові. 

Нагадаємо, 4 червня, поліція Тернопільської області опублікувала інофрмацію, що розшукує зниклого безвісти жителя села Прошова 26-річного Ванжулу Павла Леонідовича.

5 червня, зранку стало відомо, що молодий чоловік загинув під колесами тепловоза у Львові.

Трагедія трапилась сьогодні, 5 червня, о 05:30 годині на залізничному перегоні «Персенківка-Сихів» у Львові.

Невдовзі у поліції підтвердили, що загиблий під колесами тепловоза у Львові хлопець – 26-річний Павло Ванжула з Тернопільського району.

Сьогодні Павла поховали. 

"Колеги по сцені називали його українським Паваротті. Від його голосу завмирала душа і щеміло серце. З великим болем сьогодні ми назавжди попрощалися з Павлом Ванжулою із Прошови. Звістка про смерть Павла сколихнула не тільки наш край, а й увесь світ. Голос цього хлопця звучав не на одній сцені за кордоном. Активіст, талановитий, щирий та справжній українець. Один із перших та кращих членів добровольчого формування нашої територіальної громади. У нашій памʼяті Павло назавжди залишиться добрим, позитивним та життєрадісним хлопцем. Щирі співчуття батьку Леоніду, матері Галині та усій великій родині. Розділяємо Ваш біль непоправної втрати.Вічна памʼять", - написав голова Великогаївської громади Олег Кохман. 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ