Читайте нас в соціальних мережах

Включила задню: засновниця глянцю з Тернополя віддала гроші чоловікові, якого не змогла вивезти до Америки

П'ятниця, 12 травня 2023 17:56
На початку травня "Тернополяни" писали про чергову нелегальну схему виїзду за кордон чоловіків з України до США. 

Тоді йшлося про 28-річну засновницю глянцю з Тернополя, яка у липні 2022 року разом зі своїм хлопцем виїхала до Америки. 

Далі молода жінка допомогала іншим військовозобов'язаним чоловікам виїхати за кордон, пропонуючи дві програми виїзду за 5-7 тисяч доларів. 

На дану схему натрапило подружжя з Тернополя - жінка з дитиною уже були в Америці, а чоловік проживав в Тернополі - жінка мала намір допомогти вивезти свого чоловіка до США. 

І саме на початку цього року, у редакцію "Тернополян" звернулася тернополянка Ірина (ім'я змінене), жінка одного з потерпілих, якого мали вивезти за кордон, взяли 4700 доларів, натомість чоловік нікуди не виїхав, а гроші, крім 700 доларів, ніхто не повернув. 

Після розголосу у пресі, а також коли фігурантами даної схеми зацікавилися правоохоронці, власниця глянцевого журналу з Тернополя, бізнесвумен, християнка та її хлопець повернули 4 тисячі доларів потерпілій, чоловік якої так нікуди і не виїхав. 

Повертаючи гроші, хлопець бізнесвумен відзначив, що варто зняти публікацію на "Тернополянах", адже в нього бізнес - проекти у США, а дана стаття псує його репутацію та відповідно його ж дівчини. 

Отже "Тернополяни" зацікавлені в об'єктивному висвітленні даної ситуації, тому попередню статтю видаляти не будемо, адже повернені гроші не є гарантом правди. 

Рекомендуємо іншим фігурантам даної справи, яким також пообіцяли виїзд за кордон, взяли гроші і не повернули, а омріяний виїзд, так і не відбувся, звертатися в редакцію видання "Тернополяни". 

Додати коментар