Читайте нас в соціальних мережах

У тернопільському «Карітасі» для переселенців організували традиційний Святвечір (фото)

Понеділок, 09 січня 2023 17:17
У надвечір’я Різдва Христового, 6 січня, в благодійному фонді «Карітас», що в Тернополі, відбулася Свята Вечеря для внутрішньо переміщених осіб – з молитвою, колядою та 12-ма стравами на столі.

 

У вечір перед Різдвом там зібралося приблизно пів сотні людей.

Зі сльозами на очах переселенці пригадували, як ще торік відзначали Різдво у своїх рідних домівках. А у ці зимові свята мріють лише про одне — найшвидшу перемогу.

Відвідали захід і владика Василій Семенюк разом із міським головою Тернополя Сергієм Надалом, які побажали присутнім сил та витримки у цей нелегкий час і Божого благословіння.

«Цей рік для українців і цьогорічні свята є особливими для нас. Ми хочемо підтримати людей, які втратили свої домівки та знайшли прихисток у нашому місті. Особливі слова вдячності також нашим військовим. Адже вони зі зброєю у руках захищають Україні і завдяки їм ми маємо Різдво. Тож нехай новонароджений Христос стане символом нашої української перемоги», - сказав мер Тернополя.

Традиційний Святвечір, який організували благодійники, додав присутнім затишку, святкового настрою та впевненості в тому, що наступна коляда лунатиме вже під мирним українським небом. Віримо, що так воно й буде…

svyatvechir-09012023.jpg

svyatvechir-karitas-09012023.jpg

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ