Читайте нас в соціальних мережах

рф готує масштабну провокацію проти України, допомагаючи зброєю терористам ХАМАСу

Понеділок, 09 жовтня 2023 17:20
російські загарбники передали терористам ХАМАС захоплену в ході бойових дій в Україні зброю. Тепер рф готує масштабну кампанію з дискредитації України на Близькому Сході.

 

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки України. За їхніми даними, російське ГРУ (Головне управління Генштабу Збройних сил РФ) вже передало бойовикам ХАМАСу захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та державах ЄС.

Наступним кроком росіян мають стати фейкові звинувачення українських військових у нібито продажу західної зброї для терористів на регулярній основі.

«У межах кремлівської дезінформаційної кампанії ці фейки мають лягти в основу низки "викривальних публікацій" та "розслідувань" у західних ЗМІ. Для переконливості російські спецслужби мають намір використати відповідні коментарі зрадника з української прикордонної служби старшого лейтенанта Руслана Сирового, який нещодавно втік до москви. Чергова провокація ворога націлена на дискредитацію Збройних сил України та повне припинення військової допомоги нашій країні з боку західних союзників», - кажуть в ГУР України.

До слова, росія вже почала поширювати фейки про українську зброю у терористів ХАМАС. Втім у Міноборони України підкреслили, що українці не могли б передати зброю бойовикам, адже наші західні партнери пильно слідкують за озброєнням та військовою технікою, які вони нам постачають для боротьби з російською агресією.

Тим часом президент Польщі Анджей Дуда заявив, що через ці події в Ізраїлі російська агресія в Україні може посилитися, адже свіжі події відвернуть від нашої країни увагу світу.

За останніми даними, через напад ХАМАС в Ізраїлі загинули щонайменше 700 людей.Наразі Ізраїль повернув під контроль всі райони. На даний час на його території немає бойових дій. При цьому не виключено, що на ізраїльській території все ще перебувають бойовики ХАМАСу.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ