Читайте нас в соціальних мережах

Дональд Трамп впевнений, що завтра його заарештують

Понеділок, 20 березня 2023 16:49
У вівторок, 21 березня, відбудеться арешт 45-го президента США Дональда Трампа.

 

Принаймні, так вважає він, стверджуючи, що отримав цю інформацію завдяки “нелегальним витокам” із офісу окружного прокурора Мангеттена.

Про це Трамп написав у своїй соцмережі Truth Social. Він не озвучив подробиць щодо можливих звинувачень та затримання, але, при цьому, закликав своїх прихильників до протестів.

«Провідного кандидата від Республіканської партії та колишнього президента Сполучених Штатів заарештують у вівторок наступного тижня. Протестуйте, поверніть нашу націю», – написав Дональд Трамп.

З цього приводу жодних офіційних коментарів прокуратура Мангеттена не давала, як і представники експрезидента США.

За однією із версій агентства Associated Press, це може бути справа про виплати грошей “за мовчання” жінкам, які стверджували, що мали сексуальні контакти з Трампом. Йдеться про порушення правил фінансування передвиборчої кампанії.

Слідство має докази того, що колишній адвокат Трампа Майкл Коен у 2016 році заплатив $280 тис. порнозірці Стормі Деніелс та моделі Playboy Карен Макдугал, щоб вони публічно не розповідали про романи з політиком. Деніелс, зокрема, отримала $130 тис. із цієї суми. Під час свідчень Коен заявив, що зробив це за вказівкою Трампа. Останній тоді якраз проводив президентську компанію і не хотів скандалів.

Що цікаво, витрати на виплати за мовчання жінок потім були незаконно компенсовані із передвиборчого фонду Трампа. Платежі класифікували як плату за юридичні послуги. Коен раніше визнав себе винним у цій справі, отримав тюремний строк та був дискваліфікований.

Звинувачення проти 76-річного політика стануть надзвичайною подією після багатьох років розслідування його ділових, політичних і особистих справ.

Коментарі  

0 #1 Правда 20.03.2023, 20:13
А в нас крадуть мільярди під час війни і нікого не судять, а навпаки оправдовують, а Трампа за копійки і до тюрми. Терміново потрібно прокурорів американських відрядити до нас на 1 рік для наведення порядку і тоді напевно всі злодії сиділи би в окопах і захищали державу.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ