Читайте нас в соціальних мережах

путін доручив Шойгу ввести режим припинення вогню на Різдво

Четвер, 05 січня 2023 18:50
путін доручив Шойгу ввести з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня режим припинення вогню «по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні.

Кляті вбивці вирішили пограти в добрих з православних

Офіс президента відповів на пропозицію про "тимчасове перемир'я" від путіна.

Сенсу в пропозиції ворога досі не бачать, адже терористи не шукають миру.

«Перше. Україна не атакує чужу територію і не вбиває цивільне населення, як це робить рф. Україна знищує виключно членів окупаційної армії на своїй території… Друге. рф має залишити окуповані території – лише тоді у неї почнеться «тимчасове перемир'я». Лицемірство залиште собі…», - написав радник голови ОП Михайло Подоляк у твіттер.

photo 2023 01 05 18 40 25

photo 2023 01 05 19 26 21

Байден прокоментував слова путіна про "різдвяне перемир'я".

"Я не хочу відповідати на те, що говорить путін. Цікаво, що він був готовий бомбити лікарні, дитячі садки та церкви… 25 грудня та на Новий рік… Я думаю, що він намагається передихнути",сказав Президент США Джо Байден.

"Якби Путін хотів миру, він повернув би своїх солдатів додому, і війна була б закінчена. Але, судячи з усього, він хоче продовжити війну після невеликої перерви", Глава МЗС Німеччини Анналена Бербок про "різдвяне перемир'я".

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш вітав би будь-яке припинення вогню в Україні під час православного Різдва. Також він визнав, що будь-яке тимчасове перемир'я не замінить справедливого миру відповідно до Статуту ООН і міжнародного права.

ООН досі не зрозуміли, що таке «перемир’я» на умовах росії - це цирк на дроті.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ