Читайте нас в соціальних мережах

РФ хоче зробити Херсон "містом смерті", – радник голови Офісу президента Подоляк

П'ятниця, 11 листопада 2022 11:46
Українські захисники продовжують наступ.

На Херсонському напрямку ЗСУ зруйнували логістичні шляхи та систему забезпечення, порушили систему управління військами противника. Тож у ворога не лишилося іншого виходу, ніж втекти, повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Водночас Генштаб не може підтвердити або спростувати інформацію про "вихід" окупаційних військ з Херсона.

За словами радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, під час втечі загарбники мають намір максимально знищити місто.

"РФ хоче зробити Херсон "містом смерті". Російські військові мінують усе, що можуть: квартири, каналізацію. Артилерія на лівому березі планує перетворити місто на руїни.

Такий вигляд має "русский мир": прийшли, пограбували, відсвяткували, убили "свідків", залишили руїни, пішли", – зазначив Подоляк.

Нагадаємо, що 9 листопада Збройні сили України звільнили на межі Херсонської та Миколаївської областей 12 населених пунктів. Нашим захисникам вдалося посунути лінію фронту на 7 кілометрів.

Командувач російських окупаційних військ Сергій Суровікін заявив, що відводить військових РФ з Херсона на лівий берег Дніпра. Однак в Офісі президента вважають, що росія не залишить місто без бою.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ