Читайте нас в соціальних мережах

«Кримський міст на біс!»: «Укрпошта» випускає нову марку

Четвер, 03 листопада 2022 13:52
«Укрпошта» презентує поштову марку «Кримський міст на біс!».

Марку зі зруйнованим Кримським мостом охочі зможуть придбати уже завтра, 4 листопада, у відділеннях «Укрпошти».

«4 листопада буде 8 років, 8 місяців та 8 днів українського спротиву російський навалі. А ще 4 листопада державне свято на росії – День Народного Единства. Ми, в «Укрпошті», настільки доброзичливі, що робимо подарунки навіть нашим ворогам А тому у п’ятницю, 4 листопада, Укрпошта випускає нову марку - «Кримський міст на біс!». І неважливо, хто насправді підірвав міст, нам вистачає самого факту», - поділився генеральний директор «Укрпошти» Iгор Смілянський.  

Також він наголосив, що сподівається, залишки сірої речовини рашистів таки возз'єднаються з реальністю і вони залишать всіх нас в спокої, а поки що ми хочемо привітати їх так, як вміємо лише ми.

«Тираж нашої пророчої марки складає 300 тис. маркових аркушів або 2,1 млн марок. Проте більше 70 тисяч листів вже продано по передзамовленню і вони вже скоро будуть у своїх власників. А всі інші – поки вистачає запасів, вже цієї п'ятниці зможуть їх придбати у всіх міських відділеннях Укрпошти та у нас на сайті. А щоб точно без черг (хто там зна на скільки сподобається «подарунок» аналговнетам) — не забуваймо про офіційні онлайн-магазини Укрпошти на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon. Там же можна буде придбати й тематичний мерч – футболки, світшоти та два види магнітів», - підкреслив Ігор Смілянський.

Він зазначив, нехай сам випуск цієї марки стане не менш пророчим в сенсі повного знищення будь-яких зв'язків з окупантом.

«Марки Укрпошти продаються навіть, коли нема світла, бо несуть в собі проміння надії, що все, що на них зображено – обов’язково здійсниться», - резюмував Ігор Смілянський.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ