Читайте нас в соціальних мережах

Хто став очільником Асоціації футболу Тернопільщини?

Субота, 04 листопада 2023 16:45
Вчора, 3 листопада, на конференції Асоціації футболу Тернопільщини підбили підсумки роботи за 2019-23 роки та обрали нові керівні органи.

 

У роботі конференції у якості почесного гостя взяв участь співголова Комітету з розвитку футболу в регіонах Української асоціації футболу Юрій Титаренко, який перед початком офіційної частини конференції вручив відзнаки УАФ.

«На конференції діючий голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик прозвітував за пророблену роботу, акцентував увагу на розвитку дитячо-юнацького футболу, покращенні спортивної інфраструктури, проведенні регулярного ветеранського чемпіонату області та масштабної Тернопільської футзальної ліги, а також запровадженні міжрайонних турнірів – Ліги чемпіонів та Ліги Тернопільщини. Детально зупинився на чемпіонаті, кубку та суперкубку Тернопільської області серед дорослих в умовах пандемії COVID-19 та воєнного часу. Згадано було і про організацію та проведення у Тернополі у 2021 році фіналу кубка України, ініціатором якого виступив саме Тарас Юрик», - повідомляє АФТ.

Далі в порядку денному стояло питання обрання керівних органів Асоціації. Постійні члени Асоціації футболу Тернопільщини, підтримані асоційованими, запропонували діючого очільника Тараса Зіновійовича Юрика на посаду голови, якого у відкритому голосуванні підтримали усі делегати. Зрештою, конкурентів у нього не було, адже ніхто більше не претендував на цю посаду.

Опісля, за пропозицією голови, було обрано заступників, затверджено склад виконавчого комітету (його чисельність збільшилася з 21 до 24-ох). Також було проголосовано за персональний склад ревізійної комісії та органів футбольного правосуддя – Контрольно-дисциплінарного та Апеляційного комітетів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ