Читайте нас в соціальних мережах

Через погіршення погоди у Тернополі оголосили І рівень небезпечності

Понеділок, 30 вересня 2019 09:24
30 вересня вранці та вдень у Тернополі та області очікують пориви південно-західного вітру 17-22 м/с. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Як повідомили в Тернопільському обласному центрі із гідрометеорології, у понеділок погоду області визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону, що зміщується з території Данії на Польщу.

У Тернополі сьогодні хмарно з проясненнями, вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 17-22 м/с. Температура повітря вдень 20-22º тепла.

В області також хмарно з проясненнями, вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 17-22 м/с. Температура повітря 19-24° тепла.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, якою буде погода в Україні восени. Вересень в Україні очікується відносно теплим, похолодає ближче до початку опалювального сезону в п'ятнадцятих числах жовтня. А ось листопад буде холодним. Морози та перший сніг прогнозують у листопаді.

Довідково: I ступінь небезпечності (жовтий) – погодні умови потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ