Читайте нас в соціальних мережах

Найбільша грибна ферма Тернопільщини Fungi Farm презентувала свою торгову марку на виставці в Чехії (фото)

Вівторок, 17 жовтня 2023 16:15
Найбільша ферма печериць в Тернопільській області Fungi Farm представила свою діяльність на виставці у Чехії.

В компанії наголошують, що завжди відкриті до нових партнерств та ідей, тому беруть участь у найрізноманітніших заходах.

Mіжнародна інженерна виставка – 2023 відбувалася 10-13 жовтня у місті Брно (Чехія). Цей захід став унікальною можливістю для інженерів, підприємців та бізнесменів з усього світу дізнатися про найновіші технології та розробки в галузі інженерії. Участь у виставці взяв фінансовий директор Fungi Farm Євген Саловський.

Під час заходу Contact Ukraine – 2023 чеські компанії зустрілися з представниками українських місцевих органів влади та бізнесу. Мета – налагодити співпрацю та створити проєкти для відбудови України.

– Ця подія – неймовірна нагода для Fungi Farm презентувати світу свою продукцію і досягнення. Окрім цього, на таких заходах ми знайомимося з інноваціями та сучасними рішеннями, які у майбутньому будемо впроваджувати в роботі. Дякую організаторам за таку можливість. Також, звісно, дякую усій команді Fungi Farm. Завдяки вашій наполегливій праці ми знайомимо світ з нашою продукцією,  зазначив Євген Саловський.

Український стенд на Міжнародній інженерній виставці організувала Торгово-промислова палата України.

У межах заходу Євген Саловський також обговорив актуальні проблеми бізнесу з тимчасово повіреним України в Чехії Віталій Усатий. 

Компанія дякує за можливість взяти участь у виставці Тернопільській обласній державній адміністрації, Управлінню міжнародного економічного співробітництва та інвестиційних проектів Тернопільської ОДА.

 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ