Читайте нас в соціальних мережах

На Чортківщині почали розводити овець (фото)

Середа, 15 березня 2023 18:30
Фермер Ігор Рудий з села Переходи, що на Чортківщині почав займатися вівчарством.

Зараз його маленька ферма налічує 50 голів, хоча території вистачає на сотню тварин.

Справу починав поступово: спершу викупив частину приміщень, згодом почав розширюватись, одне з приміщень розпочав відбудовувати, але війна внесла свої корективи.

Зі слів Ігоря Рудого, на Тернопільщині мало хто займається розведенням овець, але він шукає однодумців, вчиться разом із ними, діляться досвідом, щоб стати у своїй справі справжнім професіоналом.

Баранина відноситься до м’яса преміям-класу і дедалі більше привертає увагу споживачів в Україні.

Передусім через те, що якість самого м’яса стала в рази кращою, без специфічного запаху та присмаку.

Особливо це стосується тієї породи овець, котрою займається пан Ігор.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ