Читайте нас в соціальних мережах

«Наші виробники дуже круті»: народна депутатка Олена Шуляк побувала на фермерському господарстві «Гадз»

Неділя, 30 жовтня 2022 19:17
Народна депутатка Олена Шуляк побувала на Тернопільщині на фермерському господарстві «Гадз» та ознайомилася з його роботою.

Про свої враження від діяльності господарства та бачення того, що можна зробити для ще ефетивнішої роботи українських фермерів – вона поділилася у мережі Facebook: 

«Знайомилися з передовим в Україні виробником молока та плодових — фермерським господарством «Гадз», що на Тернопільщині. Починалося підприємство понад 10 років тому як соцпроєкт, бо в області був високий рівень безробіття. Вважайте, проект вдався — на сьогодні тут працює майже тисяча працівників з середньою зп у 28 тис грн, і які щорічно збирають 25 тисяч тонн фруктів для українського та закордонного ринків.

Маємо віддати належне: наші виробники дуже круті, але це не означає, що їм все дається легко, і вони не потребують підтримки. До прикладу, попри воєнний стан «Гадз» продовжує будівництво нових об’єктів та збільшує свої потужності, що гарантуватиме продовольчу безпеку нашої країни. Так роблять не лише вони. Як і не лише вони продовжують стикатися з корупцією в будівельній сфері. Україна потребує реформи містобудування у формі прийняття в другому читанні нашого законопроекту 5655. Бо це дозволить перевести всі процеси в цифровізовану прозору площину, і чиновники більше не зможуть вимагати хабар. Знаю, це точно буде. Наша ціль на сьогодні — пришвидшення процесу», написала Олена Шуляк.

 Гадз

 Гадз

 Гадз

 Гадз

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ