Читайте нас в соціальних мережах

ТМ “Семеро Козенят” доставляє продукцію по Україні - безкоштовно

Понеділок, 25 липня 2022 12:04
Торгова  марка "Семеро Козенят", яка має виробництво у Бучачі, відтепер робитиме доставку своєї продукції по Україні цілком безкоштовно.

"Відтепер, ми доставляємо нашу продукцію по Україні — безкоштовно!  Чому? Бо хочемо аби процес знайомства з нашими сирами, в цей складний час, — був максимально простий та швидкий. Замовлення можна зробити на сайті та в direct (при замовленні від 1000 грн – фірмова еко-сумка в подарунок)", - йдеться у повідомленні компанії.

Де нас шукати офлайн?

Тернопіль — наш магазин знаходиться за адресою Тернопільський міський ринок.

Бучач — в мережах супермаркетів «Європа».

Чортків — кав‘ярня «Кофеїн», вул. Аптечна, 4.

Немає опису світлини.

До слова, Торгова марка «Семеро козенят» пропонує сир, виготовлений із натурального  козиного молока. У компанії є в наявності багато видів сирів, на різний смак та погляд; тому поспішіть спробувати наші смаколики.

Це молода команда, яка створює сири з любов’ю і працює на користь та для здоров’я.

Можемо запевнити вас, що наші продукти  відповідають високій якості; також пам’ятайте, що «Семеро козенят» - це гарний вибір для вас і, що дуже важливо - для здоров’я ваших діток. Наш сир ви можете брати і як до білого кисло-солодкого вина для посиденьок з друзями, так і для легкого та корисного снеку.

Можете бути впевнені, що сири ТМ «Семеро козенят» стануть номером один у вашому списку покупок.

Придбати наш продукт ви зможете у м.Бучач, також для зручності ми створили сторінку в інстаграм, де ви з легкістю зможете зробити замовлення онлайн @semero_kozenyat.

Про породи, які є у господарстві:

Зааненська порода кіз – видатна молочна порода серед спеціалізованих порід. Її батьківщина – Швейцарія (район Бернських Альп), назву дістала від Зааненської долини (Зааненталь). Зааненські молочні кози мають досить гарне здоров’я, гармонійну будову тіла, добре розвинене вим’я та походять від батьків з надзвичайно високими продуктивними ознаками.

Коза альпінської породи має трохи меншу молочну продуктивність, ніж зааненська порода. Проте кози породи альпіна мають жирніше молоко. Ця порода свійських кіз, що пристосована і до стійлового способу годівлі, і до випасання, і до життя в горах, походить з Альпійського гірського масиву.

Дані кози надзвичайно продуктивні –  лактація у них триває 10–11 місяців. За цей час від цих кіз отримують в середньому 800–900 кг молока з вмістом жиру 3,0–4,5%. За умов хорошої годівлі кози можуть давати 3–5 літрів молока щодоби.

На Фермерському господарстві створено 10 нових робочих місць, середня заробітна плата складає 11 тис.грн. Фермерське господарство активно вкладає кошти у реконструкцію  будівель для утримання кіз та виробничих приміщень. Закуплено обладнання для переробки молока, а саме виготовлення різних видів сирів на загальну суму понад 11 млн. грн.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ