Читайте нас в соціальних мережах

У компанії «БМБУД» розповіли про ремонти доріг на території області

Середа, 24 листопада 2021 15:50
Поки дозволяють погодні умови, підприємства, які займаються ремонтом доріг продовжують працювати на автошляхах.

Зокрема, спеціалісти компанії «БМБУД» розповіли про поточні середні ремонти на території області, які ще тривають.

Зокрема, тривають роботи в селах Мар’янівка та Йосипівка  (Від М-19 – Мишковичі – Дружба). Влітку там завершили роботи з поточного середнього ремонту на одній з ділянок, зараз завершують роботи на ще двох ділянках, довжиною 2,5 км та 1,5 кілометри.

Капітальний ремонт дороги розпочали в с. Смолянка на вул. І. Франка. Ремонт передбачений на ділянці, довжиною 500 метрів. Розпочинають з влаштування кюветів.

Працює бригада спеціалістів «БМБУД» і в с. Лучка, на вул. Січових Стрільців. Там також триває поточний середній ремонт дороги на ділянці, довжиною 520 м. Наразі завершують влаштування кюветів та встановлюють/замінюють труби.

Тривають роботи і в с. Ягільниця, на вулиці Миру. Зараз там працює бригада, яка влаштовує вирівнюючий шар асфальтобетону.

У м. Ланівці вул. Українська також триває ремонт. Там вже влаштовані бордюри, готуються до фрезерування та асфальтування. На вул. Лисенка, в смт. Гусятин також влаштовують бордюри та готують ділянку до наступних етапів роботи. У Хоросткові завершили асфальтування на вул. Івасюка та завершують на вул. Вишневій. На одній з ділянок С200518 Швайків-Залісся асфальтування вже завершили та приступають до влаштування асфальту на іншій частині дороги.

Є ряд об’єктів, де асфальтування вже завершили, залишилося влаштувати узбіччя. Зокрема, йдеться про ділянки на автошляхах:

С200202 Іванків-Гермаківка;

С200207 Кудринці-Вільховець;

С201609 Швайківці-Залісся;

С200207 Кудринці-Вільховець;

С200518 Товсте-Солоне;

вул. Коренівка в с. Настасів.

Додамо, спеціалісти «БМБУД» працюють і на Вінничині. Зокрема, йдеться про поточний середній ремонт автомобільної дороги О-02-03-01 Вінниця – Гнівань – Тиврів. Протяжність – 3,3 км (у межах м. Гнівань).

Ділянку вже розширили та влаштували водовідведення. Завершили фрезерування і приступили до асфальтування

Додати коментар