Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський екс-прокурор з «бідною» декларацією викупляє за 32 мільйони БК «Залізничник»

Середа, 24 листопада 2021 14:47
Будинок культури «Залізничник» на проспекті Степана Бандери у Тернополі, днями продали за 32 мільйони гривень.

Переможцем аукціону стало ТОВ «Адр-транс-груп» зі Львова. Усього на торгах було вісім учасників. Тепер у переможця є час, аби укласти договір купівлі, повідомляє URM.

Хто ж став власником Будинку культури залізничників? Так, компанія «Адр-транс-груп», яка виграла торги, зареєстрована у Львові, а її керівником та єдиним засновником, тобто власниском є Аветисян Норайр Самвелович.

Судячи з інформації, поданої на сайті Єдиного державного реєстру декларацій, Аветисян Норайр Самвелович працював у Прокуратурі Тернопільської області. У пункті «займана посада» зазначено: «Прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Тернопільської області». Саме його компанія стане власником Будинку культури залізничників.

Та найцікавіше, що статки тернопільського експрокурора, зазначені в декларації, зовсім не відповідають його покупкам за мільйони гривень. Так, у період з 1 січня 2019 року до 18 березня 2019 року дружина Аветисяна Арпіне Грігорян заробила 41 650 гривень та отримала 3 153 гривні соціальної допомоги по догляду за дитиною до трьох років. Що стосується самого експрокурора, то за цей період він отримав 43 380 гривень заробітної плати. Про будь-які заощадження, цінну нерухомість чи транспортні засоби в декларації не йдеться. Тож стає цікаво, звідки у людини із заробітною платою трохи більше 10-ти тисяч гривень з’явилося 32 мільйони на купівлю БК «Залізничник»?!

До слова, БК «Залізничник» виставили на торги 20 жовтня. Ціна будівлі зросла з майже 15 мільйонів гривень до 32 мільйонів гривень.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ