Читайте нас в соціальних мережах

«Роботи триватимуть довше, але прослужить дорога десятки років», – Ігор Василів про ремонт дороги у Підволочиську

П'ятниця, 19 листопада 2021 17:09
На вулиці Тернопільській у Підволочиську продовжується капітальний ремонт дороги Т 20-10 Збараж – Підволочиськ у рамках програми «Велике будівництво».

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив народний депутат від «Слуги Народу» Ігор Василів.

– Уже зняли верхній шар старого асфальту, на розширеній проїжджій частині облаштовують нову основу, глибина якої в деяких місцях доходить до 1,5 метри. За сприятливих погодних умов вже наступного тижня мають перейти до асфальтування. Також вже змонтовані та забетоновані водостічні колектори, після асфальтування облаштують нові тротуари, встановлять нове освітлення,  написав Ігор Василів.

Наразі  роботи відбуваються на ділянці дороги, де немає підземних комунікацій. Заміну і перенесення комунікацій  розпочнуть вже наступного року.

– Поки що роботи проводяться на ділянці дороги, де немає підземних комунікацій. Скоро зима, морози, а заміна/перенесення комунікацій процес затяжний, то ж його розпочнемо вже наступного року,  пояснив Ігор Василів.

Політик наголосив на тому, що це – капітальний ремонт дороги, а не поточний середній. Саме тому роботи триватимуть довше, але і прослужить дорога після такого ремонту десятки років.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ