Читайте нас в соціальних мережах

У Тернопільській психоневрологічній лікарні запрацювало надсучасне приймальне відділення

Субота, 23 жовтня 2021 13:22
У Тернопільській обласній клінічній психоневрологічній лікарні, яка є комунальним підприємством Тернопільської обласної ради, запрацювало нове приймальне відділення.

На його створення з бюджету області було виділено понад 7 мільйонів гривень.

Необхідність побудови відділення відзначив і голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

 На жаль, кількість пацієнтів, які потрапляють до закладу з діагнозом «інсульт» зростає із кожним роком. Відтепер невідкладну допомогу таким краянам зможуть надавати безпосередньо в приймальному відділенні, оснащеному сучасною технікою– каже очільник Тернопільської облради.

Михайло Головко також додав, що Тернопільська обласна рада й надалі сприятиме розвитку та вдосконаленню Тернопільської обласної  клінічної психоневрологічної лікарні.

– У лікарні надають широкий спектр послуг, зокрема, допомогу хворим на інсульт. Ми раді тому, що тут вдалося відкрити оновлені інсультне, реабілітаційне, 4 неврологічне відділення та EMERGENCY, – говорить голова Тернопільської обласної ради. – Під керівництвом Володимира Васильовича Шкробота медичний заклад продовжує розвиватися, з’являється нове сучасне обладнання, а також оновлюються палати, в яких перебувають пацієнти. Ми пишаємося здобутками КНП «Тернопільська обласна клінічна психоневрологічна лікарня» ТОР і ставимо медустанову в приклад. Можу запевнити, фінансово сприяти розвитку медичного закладу ми готові й надалі.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ