Читайте нас в соціальних мережах

«Де не глянь – величезний прогрес»: ветерани сільського господарства відвідали підприємства Петра Гадза (відео)

Четвер, 08 липня 2021 16:30
Ветерани сільського господарства Тернопільщини відвідали підприємства Петра Гадза – ТзОВ «Бучачагрохлібпром» та ФГ «ГАДЗ».

Під час огляду виробничих потужностей Петро Іванович розповів гостям історію компаній та поділився планами на майбутнє.

– Відвідуючи ці підприємства, ми бачимо, наскільки наша Україна багата не тільки природніми ресурсами, але й людьми. Петре, Ви дуже розумно та різнопланово ведете господарство, – зазначив ветеран сільського господарства Петро Вовчук. – Де не подивився – з різних напрямків господарювання величезний прогрес. Це і тваринництво – фермами на такому високому технологічному рівні, напевно, не може похвалитися жодна область. Це і молочне господарство – підприємство Петра Гадза дає стільки молока в день, скільки не дає весь район. Це і фруктовий сад, де яблука, груші та сливи вирощують за найсучаснішими технологіями.

Ветеран сільського господарства Іван Мручковський підкреслив, що підприємства Петра Гадза, попри високий рівень, продовжують вдосконалювати. 

– Ми дякуємо Петру Гадзу за те, що нас так тепло приймають тут й знаходять час показати потужності. Завдяки таким зустрічам і ми, і Петро Іванович отримуємо величезний заряд. Сьогодні ми побачили колосальну роботу, але це лише стартові хвилини у тому грандіозному обсязі задуманого,  наголосив Іван Мручковський.

На завершення екскурсії Петро Гадз подякував гостям за цікавість, за те, що спільно можуть проаналізувати, як вели сільське господарство колись, а як тепер.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ