Читайте нас в соціальних мережах

Ремонти автошляхів Тернопільщини: у «БМбуд» розповіли про особливості поточних середніх ремонтів доріг

Вівторок, 08 червня 2021 20:00
На території Тернопільщини тривають поточні середні ремонти доріг.

Згідно з проектами, такі роботи виконують, до прикладу, коли існуюче покриття дороги не задовольняє вимоги щодо міцності, має деформації і руйнування (проломи, ямковість, просідання, вибоїни, напливи, колійність та сітку тріщин у поздовжньому та поперечному напрямках). ТОВ «БМбуд» наразі такі ремонти доріг проводить у с. Мужилів (Підгаєцька громада) та  у с. Сорока (Хоростківська громада).

У с. Мужилів йдеться про вул. Шевченка, на ділянці км 0+000 – км 1+100 (окремими ділянками) та автомобільну дорогу загального користування місцевого значення С200419 Сорока – (Хоростків – Постолівка) на ділянці км 0+000 –  км 2+300 (окремими ділянками).

Проектами передбачено: підсилення існуючого дорожнього одягу, розширення (влаштування нової основи), укріплення узбіччя та забезпечення водовідведення.

Якщо говорити конкретно по кожному з об’єктів, то в Мужилові наразі тривають підготовчі роботи: влаштування основи дорожнього покриття, влаштування кюветів та залізобетонних труб, зокрема, при в’їздах у двори. Також туди доставляють всі необхідні матеріали.

У селі Сорока всі підготовчі роботи вже виконали і приступили до вкладання асфальту. За словами спеціалістів, майже 90% запланованих робіт вже завершені.

Спеціалісти «БМбуд» продовжують виконувати й інші ремонтні роботи на дорогах Тернопільської та Івано-Франківської областей. Зокрема, ліквідація ямковості триває на автомобільних шляхах Вишнівець-Ланівці, Бережани-Підгайці-Монастириська, Городище-Зарваниця-Бучач та Куровичі-Рогатин.

У планах на найближчі дні також ямковий ремонт автодоріг Козова-Ішків та Бережани-Нараїв Брюховичі.

3.06

 

4.06

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ