Читайте нас в соціальних мережах

Представники колишнього банку Коломойського розповідали про кредити та шахраїв

Субота, 10 червня 2017 14:18
Четверо представників Тернопільської філії Прикарпатського регіонального управління ПриватБанку провели у Тернополі прес-конференцію.

Управлінці розповідали не тільки про найновіші сервіси та програми банку, але і порушили тему банківського шахрайства.

Гостями прес-клубу 9 червня були: Юрій Акуленко – директор Прикарпатського регіонального управління ПриватБанку, Михайло Шидлівський –  директор ПП “Укрспецінформ”, Андрій Нитка –  заступник керівника напрямку з просування послуг бюджетним організаціям Прикарпатського РУ ПриватБанку, Юлія Хаєцька –  керівник відділення «Центральне».

- ПриватБанк кредитує не тільки свої фільові структури, але кредитуватиме й економіку країни. Ми маємо доступ до бюджету державних підприємств, чого раніше не було. Депозитними коштами з регіональних бюджетів банк зможе фінансувати всі державні програми. Для сільгоспвиробників банком розроблена нова програма «Агрокуб»,  державним підприємствам ми пропонуємо великі кредитні лінії, фізичним особам та ОСББ радимо «теплі» кредити, –  розповів про інноваційні програми Юрій Акуленко.

Пан Юрій також порушив важливу проблему банківського, телефонного шахрайства, яка зараз хвилює кожного банківського користувача. Якщо вам телефонує працівник чи служба безпеки ПриватБанку, то ця людина ніколи не пропонуватиме назвати ваші особисті дані – пін-коди, прізвища, номер картки. Тому ніколи не треба тримати картки разом із пін-кодами. Якщо ж у вас таки викрали картку із кодом, потрібно одразу заблоковувати картку.

Більше про принцип роботи QR-коду на квитанціях з оплати комунальних платежів, нові схеми кредитування малого та середнього бізнесу,  статистику платежів розповіли Михайло Шидлівський, Андрій Нитка та Юлія Хаєцька.

-  Зараз в Україні налічується більше 15 000 000 смартфонів. Хто зараз не має смартфона? Пенсіонери, діти, студенти  користуються гаджетами. Саме завдяки QR-коду ми можемо із свого гаджета оплачувати банківські та інші послуги, адже це дуже швидко і зручно, - зазначив Андрій Нитка.

Наостанок Юлія Хаєцька роз’яснила, куди варто тернополянам звернутися для отримання кредитів та здійснення тих чи інших операцій.

Анна Семенків

 

Коментарі  

+1 #2 Анютка 11.06.2017, 17:03
Ви нам доручите гнати, чи візьмете ініціативу у свої руки?
Скарга
+2 #1 Вован 11.06.2017, 11:35
Гнати тих злодюг
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ