Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські підприємці обрали свого представника у Кабінеті міністрів

П'ятниця, 13 листопада 2015 20:57
Сьогодні в Обласній державній адміністрації було обрано голову регіональної ради підприємців Тернопільської області, якого буде включено до складу Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, ним став директор компанії "Профі-центр", кандидат економічних наук Гевко Володимир Леонідович.

Регіональна рада підприємців Тернопільської області є постійно діючим консультативно-дорадчим органом при обласній державній адміністрації. Основними завданнями ради є: підготовка пропозицій щодо внесення змін до нормативно-правових актів у сфері підприємництва; сприяння у створенні дієвого механізму взаємодії суб'єктів господарювання, громадських організацій  підприємців, об'єднань підприємців та органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, а також участь у формуванні та реалізації державної регуляторної політики і політики у сфері підприємництва в області; розгляд проекту регіональної програми розвитку підприємництва та участь у проведенні аналізу її виконання та багато іншого.

Для довідки:

Гевко Володимир Леонідович – кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту у виробничій сфері

У 1997 році закінчив Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя за спеціальністю „Менеджмент організацій” та навчався в аспірантурі за спеціальністю 08.02.03 „Організація управління, планування та регулювання економіки”.

На кафедрі працює з 1995 року на посаді лаборанта, з 1997 року – інженера кафедри, з 1998 року – зав. комп’ютерною лабораторією кафедри, з 1999 року – асистента, з 2004 року старшого викладача кафедри, з 2013 року переведений на посаду доцента.

В 2013 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук.

Робота за сумісництвом:

1996–1999рр координатор з маркетингу благодійного фонду „Бізнес-Інкубатор Тернопільщини”;

1999-2000 рр начальник відділу маркетингу ВАТ „Тернопільський м’ясокомбінат”;

2002-2004рр комерційний директор ТОВ „Тернопільська газета”;

2001р – до тепер директор навчально-консалтингової компанії „Профі-Центр”;

Викладає дисципліни: „Основи менеджменту”, „Управління взаємовідносинами з клієнтами”, “Управління інформаційними потоками підприємства”, “Інформаційні системи та технології в управлінні організацією”.

Сфера професійних інтересів – менеджмент, маркетинг.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ