Читайте нас в соціальних мережах

Рейтинг компаній по працевлаштуванню за кордоном: критерії надійного агентства

П'ятниця, 28 червня 2024 09:15
Рейтинг компаній по працевлаштуванню за кордоном: критерії надійного агентства
Сьогодні нікого не здивуєш тим, що українці полюбляють працевлаштуватися за кордоном.

Залишати свої домівки їх змушує необхідність здобути достойний заробіток, за допомогою якого можна гарантувати собі та своїм близьким безхмарне майбутнє. Багатьом шукачам роботи за кордоном вже допоміг перехід за посиланням www.group-working.com. Саме ця агенція гарантує один з найкращих сервісів стосовно працевлаштування. Знайти роботодавця, який забезпечить можливість працювати легально, в належних умовах та за достойну винагороду допомагає рейтинг фірм по працевлаштуванню за кордоном. Щоб скористатися перевагами подібного ресурсу, достатньо ввести відповідний запит на будь-якому пошуковому порталі. Система видає перелік, що містить величезну кількість компаній, а головним завданням стає вибір найбільш надійного агентства, яке ні в якому разі не підведе.

Чи варто довіряти відгукам в мережі

Багато людей вважає, що здобути максимально об’єктивні відомості стосовно якоїсь агенції з працевлаштування допомагають відгуки реальних клієнтів. В цьому є сенс, але слід обов’язково врахувати один аспект. Будь-яка компанія не проти зайвий раз підняти власне реноме на ринку. Саме тому деякі з них вдаються до доволі хитрого заходу та додають розділ відгуків на власний сайт чи канал в соціальній мережі. Подібну інформацію слід здебільшого ігнорувати. Представники фірми чи спеціально найняті особи можуть залишити безмежну кількість позитивних думок. А на додаток вони ще й мають змогу видаляти відгуки, якщо вони є неприємним контентом.

Саме тому, вдаючись до моніторингу відгуків, слід користуватися авторитетними, незалежними ресурсами з широкою аудиторією відвідувачів, які шукають по-справжньому чесний рейтинг компаній по працевлаштуванню за кордоном. Найбільш продуктивним можна вважати дослідження, яке поряд з аналізом компанії включає пошук відгуків безпосередньо про роботу, на яку планується претендувати.

Як відокремити надійні фірми по працевлаштуванню за кордоном від шахрайських

AD_4nXfR_qYcNnIch_h5VJqK8smOYel5Zo14ZC_ad0dzxhF5xizx1BWzZxsQA-Vdeu2M_2GnZ5STQOi-xucCOGh25DGBFSX0ei8dBi3BE3ZdFrlaIAfGa7eQ7l-nZQaAa4FsN8EL_j5a_dtT2k8q48s_KalPgyVio5uXQQFncaXu_L74mX8qbcgfp_I?key=B5r5vHGpl3bN6AHV54AqZQ

Існує декілька факторів, яким слід приділити особливу увагу тим, хто хоче знайти дійсно класний сервіс:

  • Уточнити формальну сторону питання, тобто наявність у компанії документа, який на офіційному рівні дозволяє провадити діяльність з працевлаштування. Це може бути тільки офіційна ліцензія, яку надає державний орган. До того ж фірма повинна мати договір з іноземною компанією, до якої запрошує співробітників. Якщо рекрутери замовчують про офіційні дозволи чи кажуть, що це конфіденційна інформація, то з ними слід негайно попрощатись.
  • Перевірені агентства з працевлаштування за кордоном надають якомога повнішу інформацію стосовно обраної роботи. Найкраще, якщо за допомогою паперового носія або у вигляді електронного документа вони докладно проінформують про загальні умови праці, зарплату, передбачені витрати та необхідність в якихось додаткових документах. Також непогано, коли є змога ознайомитись з типовим контрактом, який зазвичай оформлює агенція.
  • Зовсім не завадить перевірити місцезнаходження юридичної особи та номера телефонів. Корисно хоча б раз пересвідчитись у тому, що надана під час співбесіди контактна інформація відповідає дійсності. Для цього достатньо лише одного разу зателефонувати рекрутеру з будь-якого приводу.

Також не варто вступати у ділові контакти з фірмами, які практикують нібито акційні пропозиції з захмарними зарплатами. Зазвичай це лише рекламний маневр, а насправді можна отримати важку та некваліфіковану роботу, яка абсолютно не відповідає обіцянкам.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ