Читайте нас в соціальних мережах

Блекаут – не проблема: яку техніку придбати для безперебійної роботи

Понеділок, 24 червня 2024 10:02
Блекаут – не проблема: яку техніку придбати для безперебійної роботи
У сучасному світі гаджети стали невід’ємною частиною роботи та дозвілля.

В умовах планових чи аварійних відключень електроенергії важливо продумати план дій, аби завжди залишатися на зв’язку. Особливо це стосується людей, які працюють дистанційно чи навчаються онлайн. Втрата можливості користуватися комп'ютером чи телефоном навіть на декілька годин для таких осіб може призвести до значного зниження продуктивності чи навіть втрати фінансів. 

У цьому матеріалі ми розповімо, яку техніку варто придбати, щоб забезпечити безперебійну роботу комп'ютера, телефона, побутових приладів під час блекауту, тож читайте далі. 

Павербанк. Цей переносний компактний акумулятор дасть вам змогу заряджати низку пристроїв без підключення до стаціонарної мережі, що важливо під час блекаутів, подорожей, тривалих відряджень тощо. Більшість павербанків обладнані декількома USB-портами, а це дозволяє одночасно заряджати кілька пристроїв. Деякі моделі навіть можуть мати вбудовані ліхтарики, цифрові індикатори заряду чи інші функції. Придбати надійні павербанки чи іншу техніку для блекаутів ви можете в Интернет-магазин CompX

Зарядна станція. Цей багатофункціональний пристрій оснащений великою акумуляторною батареєю. Зарядна станція має кілька вихідних портів для зарядки та живлення різних приладів. Тож ваші ноутбуки, роутери, освітлення, вентилятори, прилади для догляду за волоссям можуть працювати без електроенергії. Є також надпотужні зарядні станції, які можуть забезпечувати роботу великої техніки – телевізорів, холодильників, медичного обладнання тощо. 

Акумуляторні лампи та ліхтарі, які заряджаються від USB. Є легкими та компактними портативними освітлювальними пристроями. Заряджаються через стандартні USB-порти, що дозволяє використовувати павербанки, ноутбуки, автомобільні зарядні пристрої та інші джерела живлення для їх зарядки. 

Портативні генератори. Генератор – це пристрій, який перетворює паливо на електричну енергію. В умовах блекауту портативні генератори стали невід’ємною складовою для функціонування бізнесу.  Вони забезпечують стабільну роботу електричних приладів упродовж декількох годин. Тривалість роботи, звісно, залежить від моделі та обсягу бака для палива. 

UPS. Цей пристрій допомагає захистити техніку від різких змін напруги і надати достатньо часу для безпечного збереження даних та вимкнення обладнання. Це особливо важливо у період аварійних відключень електроенергії. 

Якщо ви ретельно підготуєтеся до відключень світла, то матимете змогу повноцінно працювати, незважаючи на те, чи доступне наразі стаціонарне живлення. Щоб блекаути були для вас не надто страшними, заряджайте техніку заздалегідь, використовуйте резервні джерела живлення раціонально та економте електроенергію.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ