Читайте нас в соціальних мережах

Що подарувати на честь народження дитини

П'ятниця, 24 травня 2024 14:11
Що подарувати на честь народження дитини
Вибір подарунка для сім'ї, де з'явилося немовля, — це важлива й відповідальна справа, яка потребує вдумливого підходу, оскільки презент має бути корисним і дарувати при цьому позитивні емоції молодим батькам.

У статті пропонуємо підбірку найкращих варіантів подарунків на честь народження малюка.

Якісний одяг

У перший рік життя дитина росте дуже швидко — по декілька сантиметрів на місяць. Тому одягу їй потрібно чимало. Якщо хочеться подарувати комбінезон, набір бодіків або піжаму, бажано вибирати моделі з м'якої органічної бавовни, яка не дратує ніжну шкіру немовляти.

Особливий попит має продукція американського бренду Carter's, який вже багато років виробляє якісний, зручний і стильний одяг для дітей різних вікових груп.

Як альтернативу можна вибрати текстиль для малюка — набір постільної білизни, рушник, бортики для ліжка.

Предмети першої необхідності

Малюкові потрібно досить багато речей — ліжечко, візок, пеленальний столик та інші спеціальні аксесуари для догляду за дитиною. Як подарунок молодим батькам можна вибрати:

  • стільчик для годування;
  • автомобільне крісло;
  • манеж;
  • радіоняню;
  • набір гігієнічних речей — підгузки, серветки;
  • вироби для купання — ванночку, шампунь для миття, крем проти попрілостей.

Особливий попит мають дитячі товари американської компанії Graco, яка виробляє візочки, автокрісла, стільчики та багато іншого, приділяючи особливу увагу безпеці, комфорту й універсальності продукції — більшість моделей оснащено регульованими ременями безпеки та складаним механізмом. А ще для їх виробництва використовують спеціальні тканини, які легко чистяться від забруднень.

5d1b6653a17d6c0093772724 (700×525)

Сентиментальні подарунки

Якщо всі необхідні речі для догляду за немовлям уже куплені батьками та родичами, можна вибрати символічний презент — наприклад, срібну ложку з вигравіюваним ім'ям дитини, дерев'яну іграшку ручної роботи, альбом для перших фотографій із конвертом для зберігання дитячого локону. Також можна вручити сертифікат на проведення професійної фотосесії.

Де придбати якісні дитячі товари

Найпростіший спосіб придбати оригінальні дитячі речі — замовити їх у країні виробництва. Якщо йдеться про одяг Carter's або аксесуари Graco, їх слід купувати в Америці, оскільки це буде набагато зручніше і вигідніше — не доведеться переплачувати 30–50% і можна вибрати практично будь-яку модель потрібного розміру та кольору. До того ж доставка з США в Україну також не завдасть клопоту, якщо скористатися послугами сервісу Nova Poshta Shopping. Якщо замовляти товари вартістю до 150 євро, ПДВ сплачувати не потрібно. А час доставлення — лише від 8 робочих днів.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ