Читайте нас в соціальних мережах

Який холодильник вибрати: чому бренд Gorenje заслуговує на увагу

Четвер, 23 травня 2024 22:11
Який холодильник вибрати: чому бренд Gorenje заслуговує на увагу
В інтернет-магазині електроніки та побутової техніки окремий розділ присвячений холодильникам.

Місткий агрегат займає чільне місце на кухні, тому до його вибору завжди підходять з особливим трепетом. Ринок холодильників досить великий, представлені моделі на будь-які потреби та фінансові можливості. Але який би холодильник не вибирали покупці, на перше місце ставиться якість збирання, адже термін служби цього агрегату в ідеалі обчислюється десятиліттями.

Надійні та перевірені холодильники Gorenje

Компанія зі Словенії чудово зарекомендувала себе в очах вітчизняного покупця. Вона починала працювати ще далекі 50-ті роки, коли випускала дров'яні печі. Сьогодні асортимент продукції значно розширився. За посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/holodilniki/brand-gorenje/ холодильник Gorenje замовити можна онлайн з оперативною доставкою по Україні. Якщо ж проживаєте у Києві чи Одесі, вам безкоштовно доставлять прилад прямо під двері, а за бажання можна замовити і його встановлення відповідно до вимог виробника.

Холодильники Горіння заслужили на хороші відгуки від тисяч покупців. У коментарях про холодильники Gorenje покупці відзначають такі переваги:

  1. Варіативність цін і форм-факторів – цілком можливо підібрати як компактні агрегати, так і місткі Side-by-Side холодильники Gorenje за нижчими цінами порівняно з конкурентами;
  2. Сучасний дизайн – компанія пропонує окремі моделі, що вбудовуються, які ідеально впишуться в будь-який стиль інтер'єру. Дверцята, що навішують, дозволяють встановити холодильник у будь-який кут. Представлений великий вибір кольорів корпусу;
  3. Впровадження інноваційних технологій – покращена технологія NoFrost Plus, DynamiCooling, IonAir та інші, які дозволяють не лише довше зберігати продукти, а й залишати в них корисні для організму речовини та вітаміни;
  4. Високий клас енергоефективності - купуючи техніку Gorenje, ви заощаджуєте на електриці, і за рік виходить солідна сума, яку можна витратити на свої потреби, а не віддати в оплату послуг ЖКГ.

В цілому, холодильники Gorenje - це чудовий вибір як для невеликої міської квартири, так і для просторого заміського котеджу. За якими критеріями слід обирати холодильник?

rek16_23_05_24.jpg

Рекомендації покупцям щодо вибору холодильника

В описах до холодильників Горіння на сайті за посиланням ми побачимо безліч різноманітних характеристик. Але найголовнішими можна назвати такі:

  • корисний обсяг - вибирають, виходячи з потреб та кількості членів сім'ї;
  • тип охолодження - стаціонарний (вимагає регулярного розморожування), No Frost (сухе заморожування), краплинна система з авторозморожуванням;
  • форм-фактор – одно- або двокамерний, верхнє або нижнє розташування морозилки, Сайд-бай-Сайд (дводверні холодильники з паралельним розміщенням камер);
  • спосіб монтажу - окремий або вбудований;
  • технології швидкого заморожування, рівномірної подачі холодного повітря, відсіки з регуляцією вологості та температури для овочів та фруктів.

 Якщо ж не бажаєте вникати в ці запитання, онлайн-консультанти в інтернет-магазині на посилання вище допоможуть підібрати холодильник Gorenje під ваші індивідуальні запити та побажання.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ