Читайте нас в соціальних мережах

Керамограніт від Leoceramika – ідеальний матеріал для ванної кімнати

П'ятниця, 10 травня 2024 15:14
Керамограніт від Leoceramika – ідеальний матеріал для ванної кімнати
Ванна кімната – це приміщення з підвищеними рівнями пару та вологи. Для неї потрібно підбирати якісний матеріал з відповідними технічними характеристиками.

Серед різноманітних матеріалів для оформлення санвузла саме керамограніт має найбільш вагомі переваги. Вартість покупки та монтажу керамограніту висока, але витрати окупаються завдяки його надійності й тривалому терміну експлуатації.

Купити якісний керамограніт від перевірених виробників можна в інтернет-магазині «Лео Кераміка».

Керамограніт: особливості й переваги

Керамограніт – плитка, до найважливіших переваг якої належать:

  1. Механічна витривалість і довговічність. Немає порожнин та тріщин, завдяки чому досягаються підвищені міцність і стійкість до механічного, хімічного, температурного впливу. Виріб фарбують у процесі виробництва, тому пігменти проникають у глибокі шари. Завдяки цьому плитка не втрачає кольору і має надзвичайно високий ступінь стійкості до зношування. Строк служби керамограніту сягає 15–20 років.
  2. Низький коефіцієнт поглинання вологи. Керамограніт має низьку пористість і наближений до нуля (лише 0,05%) коефіцієнт вологовбирання.
  3. Не проводить електричний струм.
  4. Екологічна безпечність. Керамограніт роблять із міцних гірських порід, наприклад, із кварцу чи шпату, які не виділяють токсичних речовин.

Завдяки цим особливостям керамограніт на підлогу використовують не тільки у ванних приміщеннях чи басейнах, а й у виробничих цехах. Ці вироби підходять для облицювання стін і підлоги у приміщеннях з високою вологістю, для оформлення фасадів.

В інтернет-магазині «Лео Кераміка» плитка керамограніт, ціна якої тут найнижча на українському ринку, є у великому асортименті.

Різновиди керамограніту

Керамограніт є не просто надійним матеріалом з високими технічними характеристиками, він має привабливий естетичний вигляд. Розрізняють такі види виробів:

  • традиційні однотонні;
  • які імітують натуральний камінь, деревину, шкіру, тканину з малюнком;
  • з матовою, полірованою чи глазурованою поверхнею;
  • з гладенькою чи структурованою (рельєфною) поверхнею.

Звісно, на керамограніт ціна багато в чому залежить від його декоративних властивостей.

Де вигідно купувати керамограніт?

У магазині Leoceramika можна недорого замовити якісний керамограніт відомих брендів. Завдяки відсутності посередників ціна там низька, а власний склад є запорукою того, що товар завжди в наявності. Leoceramika має широку мережу магазинів і забезпечує доставку до Львова, Києва, Чернівців, Запоріжжя, Одеси, Харкова та інших міст в Україні.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ