Читайте нас в соціальних мережах

Окуляри від сонця з модними оправами

П'ятниця, 10 травня 2024 15:01
Окуляри від сонця з модними оправами
Сонцезахисні окуляри - не тільки модний, а й корисний аксесуар. Він доповнить будь-який образ та захистить очі від негативних зовнішніх факторів (УФ-випромінювання, пил, вітер тощо).

Покупцям краще купити сонцезахисні окуляри в інтернет-магазині LuckyLook, де представлена якісна продукція за доступними розцінками. Підібрати модель допоможе професійний стиліст з урахуванням побажань клієнта та індивідуальних особливостей.

Які є модні окуляри від сонця?

Види та характеристики модних оправ у сонцезахисних окулярах в 2024 році:

  • прямокутні. Класична форма, яка завжди в моді. Підходить для різних форм обличчя. Виготовляється з різних матеріалів (пластик, ацетат або метал);
  • «котяче око». Це жіноча форма з подовженими кутами, які підкреслюють вилиці. Підходить для овального, квадратного та серцеподібного обличчя;
  • авіатори. Традиційна форма пілота, підійде до будь-якого образу;
  • оверсайз. Популярна модель з великими оправами, що закривають більшу частину обличчя. Її вибирають впевнені в собі люди з метою підкреслити неповторність стилю;
  • круглі. Грайлива форма для людей з м'якими рисами обличчя.

Особливим попитом користуються окуляри вайфарери (Wayfarer), для яких характерна універсальність та практичність.

Головні переваги - стильний дизайн (ніколи не виходять з моди та пасують до будь-якого одягу), комфортна посадка (широкі завушники та легка оправа забезпечують комфорт впродовж усього дня), надійний захист від сонячних променів, доступність, різноманітність. Вайфарери бувають різних кольорів, що дає змогу вибрати свою ідеальну пару.

Поради щодо вибору аксесуару

При виборі оправи для сонцезахисних окулярів важливо враховувати форму обличчя, особистий стиль, захист від УФ-випромінювання, бюджет тощо.

Додаткові поради

Для овального обличчя підійде більшість оправ, квадратного - з м'якими лініями, щоб пом'якшити риси, трикутного - з широкою нижньою частиною, щоб збалансувати лоб, круглого - з чіткими лініями.

Якщо обличчя маленьке, то слід обирати оправи невеликого або середнього розміру. Для людей, які ведуть активний спосіб життя, підійдуть окуляри з міцною оправою та стійкими до подряпин лінзами. Якщо очі чутливі до сонячного світла, потрібні окуляри з поляризованими лінзами.

Чому сонцезахисні окуляри стильний аксесуар?

Крім захисту очей від ультрафіолету, окуляри давно стали модним аксесуаром.

Головні причини:

  • різноманітність. Вони бувають різних форм, кольорів та стилів (класичні, авангардні, спортивні тощо);
  • акцент. Вони додають образу неповторності та підкреслюють стиль;
  • завершення образу. Аксесуар може доповнити літнє вбрання, додати елегантності діловому костюму або надати загадковості;
  • вираження індивідуальності. Це чудовий спосіб підкреслити індивідуальність.

Сонцезахисні окуляри захищають очі від негативних факторів та допомагають створити неповторний образ.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ