Читайте нас в соціальних мережах

Jooble: найкращі робочі вакансії за кордоном у вашому смартфоні

Понеділок, 29 квітня 2024 16:10
Jooble: найкращі робочі вакансії за кордоном у вашому смартфоні
Як до повномасштабного вторгнення, так і після його початку, багатьом українцям доводиться переїжджати та розбудовувати життя у новій країні. 

Раптова зміна місця проживання – це завжди не легко. Перед вами постає багато викликів: знайти житло, нових друзів, облаштуватися у місті тощо. Однак найскладніше для більшості завдання – робота. Без сумніву, якщо це робота в Чехії для українців, то хороші вакансії, як і стосовно роботи у інших країнах, на вагу золота.

Тож як знайти роботу за кордоном, яка підійде саме вам? Читайте далі у цій статті.

Що треба знати шукаючи роботу?

Переглядаючи вакансії та шукаючи роботу в іншій країні радимо звернути увагу на наступні аспекти.

Знання мови та культури. Це перше, на чому ви повинні сконцентруватися при переїзді. Знання мови допоможе вам краще комунікувати з людьми та суттєво розширить перелік вакансій, на які ви зможете претендувати. Розуміння культури місцевого населення дозволить уникнути незручних ситуацій при спілкуванні та зробить вашу адаптацію швидшою та легшою.

Ринок праці країни, де ви перебуваєте. Дослідіть, на які професії найбільший попит, поцікавтеся, які галузі активно розвиваються. З’ясуйте, які навички потрібні аби працювати в цих сферах та які вимоги до претендентів.

Документи про освіту на навички. Якщо ви плануєте продовжувати роботу у сфері, в якій працювали в Україні з’ясуйте, чи діють в країні, де ви перебуваєте ваші документи про освіту та сертифікати. За потреби з’ясуйте, як та де пройти підтвердження кваліфікації або які додаткові документи потрібно отримати, щоб підтвердити свої навички.

Спілкуйтеся. Знаходьте нових друзів та заводьте контакти у місті і країні, де проживаєте зараз. Інколи нові знайомі можуть підказати хорошу вакансію або допомогти знайти роботу.

Використовуйте ресурси для пошуку роботи. Передусім радимо звернутися до Jooble – там ви точно знайдете те, що шукаєте.

Jooble: найкращі вакансії лише для вас!

Пошук роботи онлайн – найшвидше та перевірене рішення. Адже саме в мережі ви можете вибрати серед найактуальніших вакансій ту, яка підійде вам. Проте, де шукати? Як не зіткнутися з недобросовісними роботодавцями та знайти хороші умови праці? Якщо вас хвилюють ці питання, тоді ваш вибір Jooble!

Jooble — це міжнародний веб-сайт, завдяки якому ви можете знайти роботу у 67 країнах. 18 років на ринку праці, 300 000 нових вакансій щодня та до мільйона користувачів які щоденно обирають тут роботу — усе це про Jooble.

На сайті ви побачите перевірені пропозиції від працедавців з офіційним працевлаштуванням та хорошими умовами праці.

Компанія блокує шахрайство та співпрацює лише з надійними роботодавцями аби захистити шукачів.

Тут, на одній сторінці ви зможете знайти найактуальніші та найбільш привабливі вакансії у вашій країні. Тож пошук більше не проблема. Облаштовуйтеся та розвивайте життя на новому місці з задоволенням, а з роботою вам допоможе Jooble!



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ