Читайте нас в соціальних мережах

Tesla в один клік – виграти авто майбутнього від мецената Дениса Парамонова може кожен

Вівторок, 16 квітня 2024 15:16
Tesla в один клік – виграти авто майбутнього від мецената Дениса Парамонова може кожен
Благодійний фонд Дениса Парамонова започаткував акцію “Tesla за донат”, що покликана зібрати кошти на допомогу лікарням.

Меценат Денис Парамонов таким чином хоче привернути увагу до проблем медичних установ країни, а разом з тим він подарує свій електрокар переможцю акції.

Варто лише в один клік задонатити мінімум 500 гривень на спеціальний рахунок Благодійного фонду Дениса Парамонова, щоб стати претендентом на автомобіль майбутнього – Tesla Model 3, що дарує меценат Денис Парамонов. Проте, ви можете збільшити свої шанси на перемогу, роблячи донати у розмірі 1000, 1500, 2000, 3000 гривень чи навіть більше.

“Це вже друга автівка, яку я передаю на благодійність. Усе заради збору коштів на лікарні країни, – каже Денис Парамонов. – Минулого разу я віддав на благодійність Bentley, що дозволило зібрати понад 2,7 млн гривень. Усі кошти витратили на допомогу медзакладам. Цього разу я віддаю переможцю акції свою Tesla. Робіть добру справу, вносячи донати на лікарні, а паралельно отримайте від мене авто майбутнього в рамках акції “Tesla за донат”.

Боротися є за що, адже електрокар має чудові характеристики: на одному заряді авто проїжджає 550 км, а до першої сотні розганяється за 4,4 секунди. Плюс у комплектації йде панорамний скляний дах, автопарковка, а також автопілот з адаптивним контролем і підігрів усіх сидінь.

За рішенням Дениса Парамонова, усі зібрані донати будуть направлені на закупівлю сучасного обладнання, в першу чергу – для дитячих лікарень, адже сама акція приурочена до Дня захисту дітей, що відзначають 1 червня. Тоді і буде проведено розіграш Tesla Model 3.

До речі, минулого року на зібрані в рамках акції “Задонатив на лікарні – їздиш на Bentley” 2,7 млн гривень Фонду Дениса Парамонова вдалося закупити новітнє обладнання для десяти лікарень.

Наприклад, Миколаївська обласна клінічна стоматологічна поліклініка дуже потребувала діагностичного мікроскопу. Саме завдяки акції ”Задонатив на лікарні – їздиш на Bentley” Фонд Дениса Парамонова подарував Миколаївській поліклініці цей пристрій вартістю майже пів мільйона гривень. У свою чергу акція також дозволила подарувати одному з медичних закладів Старокостянтинова на Хмельниччині сучасний УЗД-датчик, що значно підвищило якість медичних послуг у цьому закладі охорони здоров’я. Крім цього, Центр первинної медико-санітарної допомоги у селищі Вороновиця Вінницької області отримав від Фонду автоматичний дефібрилятор, медичну центрифугу, два мікроскопи та електрокардіограф.

rek3 16 04 24



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ