Читайте нас в соціальних мережах

Стиль та мода для чоловіків: як підібрати одяг від відомих брендів?

Середа, 03 квітня 2024 17:06
Стиль та мода для чоловіків: як підібрати одяг від відомих брендів?
Вибір стильного одягу для чоловіків – це справжнє мистецтво, яке потребує уваги до деталей та елементів декору.

Тому потрібно розбиратися в модних тенденціях, вивчати актуальні моделі, фасони того чи іншого одягу. Важливим навичкою буде й уміння поєднувати елементи гардеробу задля досягнення гармонії.

При виборі одягу потрібно звертати увагу не лише на бренд, а й на якість матеріалів, оздоблення, пошиття. Причому це стосується також аксесуарів, взуття. Однак світові торгові марки завжди стежать за всіма етапами виробництва - купивши прості джинси або кросівки, ви точно не розчаруєтеся.

Як вибрати брендові кросівки?

Брендові чоловічі кросівки насамперед мають бути зручними, адже це взуття купується для активності, а саме для спорту, прогулянок, подорожей. Щоб не помилитися з вибором, потрібно дотримуватись таких рекомендацій:

  1. Розмір. Потрібно правильно визначити свій розмір, особливо це стосується онлайн-шопінгу. Таке взуття має бути комфортним - воно не повинно бути занадто великим або маленьким;
  2. Фасон. Кеди або кросівки - обидва варіанти підійдуть для активного способу життя. Кросівки можуть бути простими, а також досить яскравими, незвичайними, з безліччю декору та різних елементів;
  3. Сезон. Для зими або для літа – ви знайдете варіанти для будь-якої пори року. У першому випадку кросівки повинні гріти, а в другому - повинні пропускати повітря, щоб ноги не пріли;
  4. Визначте мету носіння кросівок. Спорт, ходьба або модний образ. Знаючи це, можна знайти саме ту пару, яка повною мірою задовольнятиме ваші потреби.

Сьогодні багато брендів пропонують кросівки – це Дольче Габбана, Balmain, Polo Ralph Lauren. Кожен пропонує свої варіанти, які будуть простими та зручними або ж справжнім витвором мистецтва.

Джинси: простота та зручність

Для багатьох чоловіків джинси стали повсякденним одягом, який можна комбінувати з будь-яким верхнім одягом, а також із сорочками та поло, футболками. Образ виходить стильний, вишуканий, простий.

Щоб не помилитися з вибором джинсових штанів, потрібно знати такі секрети:

  1. Стиль. Класичний, спортивний або вуличний стиль. У першому випадку джинси можуть замінити штани та підійдуть навіть для офісу. У другому - це вже вільніший варіант, який можна поєднувати з кросівками та футболками. Вуличний стиль – це яскравий, індивідуальний варіант для сміливих та активних;
  2. Якість. Світові бренди використовують тільки високоякісні тканини - їм не страшні навантаження у вигляді щоденного носіння і навіть певної активності. Тут кожен рядок, елементи, декор мають свої параметри, за якими суворо стежать;
  3. Посадка. Є варіанти з широкими, звуженими, класичними штанинами. Тут все індивідуально, але головне - точно знати свої параметри та розмір.

Правильно підібрані джинси можуть скоригувати недоліки фігури, підкресливши при цьому її переваги.

Придбавши брендові джинси чоловічі, ви інвестуєте у свій стиль та зручність. Така річ довго носитиметься і точно стане найулюбленішою в гардеробі.