Читайте нас в соціальних мережах

Переваги самокатів Ninebot і критерії, важливі під час покупки

Четвер, 14 березня 2024 09:13
Переваги самокатів Ninebot і критерії, важливі під час покупки
Останніми роками на вулицях України все частіше можна побачити людей, які пересуваються на електросамокатах.

На відміну від автомобілів, вони не забруднюють довкілля, дають змогу вільно пересуватися містом у години пік.

До популярних серед користувачів моделей належать електросамокати Ninebot. Інформація про їхні переваги, характеристики буде корисною тим, хто вирішив купити двоколісний засіб пересування.

Переваги моделей

Бренд намагається зробити буденність людей простішою, тому інтегрує у свою продукцію сучасні технології з поглядом у майбутнє. До переваг моделей Ninebot відносять:

  • Багаторівневу систему безпеки.
  • Простоту керування із втіленням інтелектуальних систем.
  • Оснащення антиблокувальними гальмами.
  • Автоматичне регулювання швидкості.

Більшість самокатів бренду складні. Це сприяє зручному перенесенню, зберіганню. Моделі міні нагадують гіроборд із ручкою. Асортимент продукції включає засоби для людей різного віку, різноманітних варіантів використання.

Як зробити правильний вибір

rek1 15 03 24

Перш ніж замовити для поїздок на роботу, прогулянок самокат Ninebot, потрібно визначитися із метою покупки й певними технічними моментами.

Періодичність використання

Потужні моделі з ємною батареєю — чудовий вибір для щоденних поїздок. Із ними ви не застрягнете посеред дороги через швидке розрядження акумулятора або тимчасовий з’їзд з асфальтованої дороги на бездоріжжя.

Для використання засобу у якості розважального атрибуту, який буде використовуватися зрідка, достатньо купити модель із простішими характеристиками.

Тип акумулятора

Більшість двоколісних засобів Ninebot мають Li-ion акумулятори. Ємність батареї може становити від 200 Вт/год і більше 2000 Вт/год. Від показника залежить, як довго можна буде пересуватися на самокаті без підзаряджання.

Діаметр коліс

Показник у Ninebot може становити як 5, так і 11 дюймів. Невеликі колеса роблять засіб пересування більш маневреним. Чим вища цифра, тим плавніший хід самоката, але його конструкція важча й масивніша.

Потужність

Засіб пересування може мати потужність 100-180 Вт (для дітей) і навіть 1000-2000 Вт (для прихильників швидкості). Краще купувати самокат із запасом приблизно 30-40%. Це дасть можливість мотору не перенавантажуватися, отже він прослужить довше.

Додаткові критерії

Самокати Ninebot здатні задовольнити будь-якого користувача:

  • Для поїздок удвох можна купити двомісні засоби.
  • Для тривалих прогулянок бездоріжжям — із великим запасом ходу й посиленою рамою.
  • Для м’якої комфортної їзди — із самобалансуванням і великими колесами.

Тим, хто не може прожити ні дня без музики, варто звернути увагу на наявність Bluetooth колонки. LED дисплей дасть змогу візуально контролювати параметри їзди. 

Завдяки функції дистанційного керування, відслідковувати показники засобів пересування можна навіть на відстані. Підсвітка сприяє зручному пересуванню в темний час доби.