Читайте нас в соціальних мережах

Безпека та комфорт з перших днів життя: що потрібно купити малюку

П'ятниця, 23 лютого 2024 18:20
Безпека та комфорт з перших днів життя: що потрібно купити малюку
Перед народженням малюка перед батьками постає безліч завдань.

Одне із найважливіших – створити для дитини максимальний комфорт та безпеку з перших днів життя.

Аби забезпечити все потрібне малюку, необхідно мати чіткий перелік.

У цьому матеріалі ми детально розповімо вам, що потрібно для вашої новонародженої дитини.

Перелік речей, які ми запропонуємо, звісно, може змінюватися в залежності від індивідуальних проблем батьків та дитини. Великий вибір речей для малечі пропонує інтернет-магазин BabyShop24.com.ua – https://babyshop24.com.ua/.

  1. 1. Одяг. Вбрання для малюків має бути зручним, безпечним та якісним. Обирайте одяг з м’якого матеріалу, який «дихає» та не роздратовує ніжну шкіру малюка. Уникайте вбрання з великою кількістю декоративних оздоблень, які можуть бути небезпечними для дитини. З одягу малечі потрібно боді, комбінезони, ромпери, комплекти для виїзду з лікарні, шапочки, футболки, сорочки, штани.
  2. 2. Гігієна. Насамперед проконсультуйтеся з педіатром щодо використання різноманітних гігієнічних засобів для малюка. Вам необхідно придбати мочалки, дитяче мило та шампуні, ванночка для купання, відбілювачі для білизни, рушники, ватні палички та диски, підгузки, підстилки, стерилізатор для пляшок і сосок.
  3. 3. Медицина. Необхідно мати вдома базовий набір ліків та матеріалів, які можуть знадобитися вам у разі погіршення самопочуття дитини. Йдеться про термометр, перев’язувальні матеріали, креми, краплі для носа, антигістамінники, анальгетики, сорбенти тощо.
  4. 4. Розвиток та гра. Новонароджена дитина потребує безпечних іграшок, які сприятимуть її розвитку та активності. Наприклад, килимки для гри, книжечки з м'якими сторінками або гризунками, кубики, м’ячі тощо.
  5. 5. Безпека. І вдома, і поза його межами малеча повинна почуватися в безпеці. Для цього вам потрібно обов’язково купити автокрісло, якщо у вас є автомобіль. Також необхідно придбати бар’єри безпеки, замки на вікна і двері, захисні бар’єри на розетки, захисти від гострих кутів та інше.
  6. 6. Годування. Купіть предмети, які допоможуть зробити процес годування малюка більш комфортним і безпечним. Пляшечки, ложки, стілець для годування, посуд для прикормів, серветки для витирання, слинявчик тощо.
  7. 7. Спальне місце. Щоб забезпечити максимально комфортний сон та відпочинок малюку, придбайте необхідні речі: ліжечко, м’яку спальну білизну, ковдру та подушку з якісних матеріалів, нічний світильник, мобіль на ліжечко.

Наведений у цьому матеріалі список – базовий. Можливо, вам знадобляться й інші додаткові речі. При виборі усього необхідно для новонародженого малюка, пам'ятайте, що в пріоритеті має бути безпека та зручність.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ