Читайте нас в соціальних мережах

Безпека та функціональність: обираємо автоматичні ворота

Четвер, 28 грудня 2023 17:16
Безпека та функціональність: обираємо автоматичні ворота
Сучасні ворота мають не лише бути окрасою оселі чи робочих приміщень, але й подбати про вашу безпеку.

У цій статті ми розглянемо види автоматичних воріт та розповімо, які обрати для різних потреб, тож читайте далі.

Різновиди автоматичних воріт

  • - Гаражні ворота. Від їх вибору буде залежати ваш комфорт та безпека автомобіля. Вони можуть бути розпашними, секційними, рулонними, складними тощо. Аби максимально подбати про свій комфорт, обирайте гаражні ворота, які самостійно відкриваються при натисканні спеціальної кнопки не брелоку, тоді вам не потрібно буде для цього виходити з автомобіля.
  • - В’їзні ворота. Такі автоматичні ворота для приватних домогосподарств дбають про безпеку, конфіденційність та додають стилю. В’їзні ворота можуть бути розсувними, відкатними чи підйомними.
  • - Ролетні ворота. Система, яка складається з окремих ламелей чи профільованих полотен. Вони піднімаються вгору автоматично. Варто вибирати ті, які мають також ручний підйом у разі аварійної поломки. До таких воріт ідеально пасуватимуть паркани жалюзі. Вони оснащені можливістю регулювати ступінь прозорості та напрямок огляду.
  • - Розсувні ворота. Вони ідеально підходять для великих будівель, зокрема приватних будинків. Поєднують у собі стиль та практичність. Також оснащені хвірткою.
  • - Відкатні ворота. Це класика з елементами простоти. Ідеально підходять для дач. Проста конструкція буде надійною та довговічною. Можуть бути створені з алюмінію, штампованої металевої фільонки, профнастилу, сандвіч-панелей, жалюзі тощо.
  • - Панорамні ворота. Вони ідеально підходять для великих будівель – автосалонів, сервісів обслуговування автомобілів, складів та інших промислових площадок. Створюють враження простору великих масштабів та додають стилю.
  • - Промислові ворота. Призначені для великих промислових об’єктів. Зазвичай піднімають та опускаються двома способами – вручну і завдяки автоматичному приводу. Витримують великі навантаження та швидко зачиняються і відчиняються.
  • - Швидкісні ворота. Призначені для встановлення на об’єктах з високою інтенсивність руху. Наприклад, складських приміщеннях, логістичних центрах, ангарах тощо. Міцні, безпечні та ефективні.

Де купити автоматичні ворота?

Одним із найпопулярніших виробників автоматичних воріт є компанія «ТПК «ВСВ-Групп». Вона пропонує інноваційні та високоточні рішення для ваших осель, офісів чи промислових приміщень.

Компанія займається виготовленням та реалізацією воріт, парканів, пластикової тари, металевих меблів, стелажів, техніки для складів, сміттєвих контейнерів, шлагбаумів тощо. Оглянути каталог, отримати консультацію та замовити продукцію можна тут.

«ТПК «ВСВ-Групп» працює з 2006 року. У своїй роботі послуговується принципом того, що має на крок випереджати світові тенденції.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ