Читайте нас в соціальних мережах

Де взяти гроші безробітним? Кредити для безробітних

Середа, 26 липня 2023 13:02
Де взяти гроші безробітним? Кредити для безробітних
Як отримати мікропозику коли немає роботи? Мікрокредити на карту для безробітних. Що таке кредитна історія і як її контролювати.

Сьогодні отримати мікропозику на картку може будь-який мешканець України від 18 до 65 років, за умови, що він має українську прописку, ІПН, номер мобільного та адресу електронної пошти, платіжну картку MasterCard або Visa.

Більше нічого не потрібно, жодних довідок про доходи та поручителів. Тобто отримати безвідмовні кредити онлайн можна не маючи офіційного працевлаштування, кредит-онлайн доступний і безробітній людині.

Таким чином, якщо вам терміново потрібно взяти позику на картку без перевірок, не варто переживати про те, що ви не можете надати довідку з роботи. Єдине, про що слід подбати - це вибрати надійну МФО, щоб оформити позику з мінімальним відсотком виплат. Сервіси, що видають кредити онлайн на карту, користуються великою довірою серед позичальників. Серед їх переваг: 

  • - лояльне ставлення до клієнтів;
  • - цілодобове кредитування;
  • - мінімальна кількість документів;
  • - справедлива процентна ставка;
  • - унікальні бонусні програми;
  • - різноманітність способів оплати кредиту тощо. 

Розрахувати і самостійно відрегулювати відсотки виплат ви можете на сайті компанії. Після того, як ви оформите і надішлете вашу заявку, відповідь надійде максимально швидко. На всю процедуру ви витратите не більше п'яти хвилин вашого часу. 

Як перевірити себе в Бюро кредитних історій?

Якою б простою не була процедура оформлення кредитів онлайн на карту, варто все ж таки не забувати і про свою кредитну історію. Саме від цього моменту залежить успіх вашої угоди з МФО. Погана кредитна історія може стати причиною відмови видачі вам кредиту без довідки про доходи. І якщо у вас були деякі прострочення по виплатах попередніх позик, вам слід перевірити інформацію. 

Як це зробити? Існує така організація як Бюро кредитних історій, куди, згідно з чинним законодавством, фізична особа може звернутися 1 раз на рік. Надання інформації абсолютно безкоштовне. Отримавши необхідні дані, вам слід зрозуміти, чи відповідають вони вашій фінансовій ситуації, і чи не було допущено будь-якої помилки в процесі виплат попередніх позик. Крім того, доволі поширеними є й різноманітні махінації у сфері кредитування, коли мікропозики оформлюють на чужу людину - від чого й страждає кредитна історія. Тому вам слід контролювати цю інформацію, і бути впевненим, що ваша кредитна історія відповідає реаліям. 

А для того, щоб ваша історія була гарною і не підводила вас - необхідно стежити за своєю платіжною дисципліною, брати мікропозики у перевірених МФО, а також вчасно вносити оплату.