Читайте нас в соціальних мережах

Як дізнатися про вихід нової криптовалюти та заробити на ній

Вівторок, 27 червня 2023 17:51
Як дізнатися про вихід нової криптовалюти та заробити на ній
У заробітку на криптовалютах важливу роль грає час та швидка реакція.

Ті, хто майнили біткоїни 5 років тому - заробили набагато більше, ніж ті, хто спробує робити це зараз.

Тому серед прибуткових стратегій заробітку можна назвати відстежування появи нових валют та операції з ними. Звичайно, це потребує постійної уваги до стану крипторинку. Якщо ж ви хочете отримати крипту без зайвих зусиль - тримайте 300 грн за реєстрацію казино та виведіть майбутній виграш у крипті.

Де знайти інформацію про вихід нової криптовалюти

Якщо вчасно вкластися у прибуткову новинку - можна зірвати неабиякий куш. Існує одразу декілька сервісів, де можна вільно відстежувати лістинги нових валют.

  1. 1. Coinmarketcap

Це один з найпопулярніших сайтів для аналізу криптовалютного ринку в цілому. Зокрема, він також формує списки нових токенів, яків з’явилися для торгів хоча б на одній біржі чи свап-сервісі. Крім назви токену - одразу видно його поточну ціну, динаміку за останній час, об’єм капіталізації та блокчейн, на якому побудовано токен.

  1. 2. Binance

Також будь-яка біржа розміщує інформацію про новинки, що з’явилися саме на ній. Зокрема, відома біржа Бінанс має для цього категорію “Нові крипто-лістинги” у розділі “Анонси”. Поява на великій біржі може значно укріпити нову валюту. Тому подібні анонси варті детальної уваги.

  1. 3. Соціальні мережі

Якщо ви цікавитеся криптовалютою - то напевне належите до тематичного ком’юніті, будь то крипто-чат у Телеграмі чи підписка на інфлюенсерів з цієї тематики у Твіттері. Часто сарафанне радіо є найцікавішим джерелом інформації про криптоновини. Так можна дізнатися про нові токени, які ще не “доросли” до появи на тому ж Binance.

Зверніть увагу, що на ринок виходять не тільки перспективні токени. Але й так звані “шіткоїни” - валюти, які втрачають будь-яку цінність майже одразу після випуску.

Як їх розрізнити? Тут допоможе тільки практика. Якщо постійно моніторити лістинги новинок та слідкувати за їх подальшим розвитком - ви навчитеся відрізняти цікаві коїни від неприбуткових.

Ну, або ж можна платити за консультації комусь, хто вже вміє це робити. Але так заробіток буде значно меншим.

rek11 1 27 06 23

Як заробляти на нових валютах

Криптовалюти, які нещодавно вийшли - гарний привід для заробітку. Цьому є одразу дві причини. По-перше, такі валюти коштують відносно мало, а тому їх купівля доступна навіть початківцям у даній сфері. По-друге, про популярні види крипти знають всі. А нові токени - це “необроблена ділянка”, конкуренція на якій набагато менша.

Отже, для заробітку на нових криптовалютах підходять майже всі класичні способи:

  1. 1. Майнінг. Саме після появи валюти її майнінг є найбільш прибутковим. Звісно, треба трохи почекати перед покупкою апаратури, щоб побачити ріст валюта та її перспективи. Але якщо у вас вже є слушний комп’ютер чи ви віддаєте перевагу хмарному майнінгу - не зволікайте.
  2. 2. Стейкінг. Це підтвердження валютних операцій для криптовалют, які працюють по принципу Proof-of-Stake. Стейкінг також є найприбутковішим, доки у криптовалютній мережі ще мало учасників. Щоб не мати складнощів з самостійною участю у стейкінгу - можна приєднуватися до “пулів” на великих біржах, таких як Binance.
  3. 3. Холдінг. Буквально, цей метод заробітку полягає в тому, щоб купити дешеву крипту десь на початку її існування - і перепродати років через 3-5 у сотні разів дорожче. З чим же ще займатися холдінгом, як не з тільки-но запущеною криптою. Люди, які купили біткоїни на старті криптоепохи та й забули про них - через кілька років проснулися мільйонерами.

 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ