Читайте нас в соціальних мережах

Хто займається видачею швидкого кредиту

Вівторок, 20 червня 2023 14:21
Хто займається видачею швидкого кредиту
Таке поняття як мікропозика стало відомо порівняно недавно, і є чудовою альтернативою банківському кредитуванню.

Таке поняття як мікропозика стало відомо порівняно недавно, і є чудовою альтернативою банківському кредитуванню. Це справді миттєвий кредит, тому що видається за лічені хвилини та не вимагає збирання документів. Все що потрібно позичальнику для отримання мікропозики, знаходиться під рукою: паспорт, ідентифікаційний податковий код, мобільний телефон. Онлайн кредит без відмов, це популярна послуга, якою часто користуються українці, коли потрібно перехопити грошей до зарплати або якщо бракує невеликої суми.

                                           Що означає мікропозика?

Наданням послуг з видачі швидкого кредиту займаються мікрофінансові компанії. Щоб взаємодія з МФО була безпечною для користувача, слід вибирати надійні та перевірені компанії, які працюють легально. Наприклад, КАЧА, де зараз діє акція, вигідна для нових клієнтів та заснована на зниженні процентної ставки. Позичальники, які звернулися до МФО, можуть отримати незначну суму на невеликий термін. Беруть мікропозику для різних цілей: дотягнути до зарплати, на власні потреби, купівлю необхідних речей, лікування. Глобальні потреби, на які витрачається багато грошей, не вирішуються за допомогою МФО. Можна звичайно набрати кредитів у різних компаніях, але їх доведеться все одно віддавати. Адже клієнт при оформленні кредиту підписує договір, де зазначені його зобов'язання щодо повернення боргу. І дотримуватись умов договору необхідно, щоб не зіпсувати собі кредитної історії та не стати злісним боржником. Мікропозика, це також серйозно, як і взяття кредиту в банку, тільки оформляється швидше та простіше, і має свої переваги.

• Мінімальний відсоток відмови. Випадки, коли МФО відмовляє у кредитуванні, одиничні та стосуються переважно тих осіб, які неправильно чи помилково вписали дані під час заповнення форми. До того ж це легко виправити, знову заповнивши анкету і намагаючись уникати помилок.

• Вимоги, які легко виконати. Документи, що необхідні для оформлення мікрокредиту, це український паспорт та податковий код. Довідки про доходи з місця роботи не потрібні, як і поручителі.

• Багато категорій громадян можуть отримати позику в МФО Кача Гроші. Кредит видається, у тому числі студентам, безробітним, пенсіонерам, жінкам у декреті, військовослужбовцям, людям, які мають офіційну роботу та приватним підприємцям.

                             За яких умов видається швидкий кредит?

Отримання грошей онлайн передбачає наявність у потенційного позичальника банківської картки. Також необхідно мати мобільний телефон та Інтернет. Клієнт має бути віком не молодше 18 років, мати українське громадянство. Клієнтам, які вперше оформлюють у цій компанії кредит, пропонується найнижча відсоткова ставка. Постійні позичальники можуть скористатися іншими привілеями, наприклад, збільшенням суми позики та продовженням термінів погашення. Оформлення відбувається на сайті мікрофінансової компанії КАЧА, де потрібно зареєструватися, вказати свої дані, банківські реквізити, суму кредиту та дату його погашення.

 

 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ