Читайте нас в соціальних мережах

Як вибрати СТО для свого авто: головні критерії

Четвер, 25 травня 2023 14:16
Як вибрати СТО для свого авто: головні критерії
Шукаєте «сімейного лікаря» для свого автомобіля?

Радимо підійти до цього питання з особливою уважністю, аби ремонт чи простий огляд автівки був якісним і не призвів до ще більших проблем.

Часто при обслуговуванні марок дорогих моделей, щоб не нашкодити своєму транспортному засобові, є необхідність звернути свою увагу на перевірені станції. Пропонуємо вам завітати на СТО Киев.

То на що звернути увагу при виборі СТО?

Критерій 1. Зручне розташування. Обирайте автосервіс, який знаходиться неподалік вашого дому чи роботи. Це допоможе не витрачати зайві кошти на пальне, а також дасть змогу доставити автівку для огляду чи ремонту одразу після виникнення несправностей.

Критерій 2. Гарантія. Обов’язково уточніть, чи надають автомайстри  гарантію на виконану роботу. Це, перш за все, означає, що сервіс впевнений у якості своєї роботи. Також варто врахувати наявність додаткових гарантійних умов. Чим їх більше – тим менша ймовірність, що вам компенсують витрати. Обирайте СТО, яке дає гарантію, так ви вбережете свій гаманець та транспортний засіб! Для прикладу, Ремонт BMW завжди вимагає надуважності та професійного підходу. Але і опісля гарантія не завадить.

Критерій 3. Професійність команди. Наскільки професійними є автомайстри – це ви можете побачити при перших хвилинах спілкування з ними. Справжні профі автосправи не будуть вам нав’язувати надто дорогих деталей. Вони охайно виглядають та з обережністю ставляться до вашого автомобіля – не гримають дверима, не сідають в брудному одязі на сидіння.

Критерій 4. Сучасне обладнання. Цей критерій особливо важливий, якщо ваше авто нове, а отже потребує найсучаснішого підходу до ремонту. Сервис мерседес завжди відзначався необхідністю діагностичного обладнання та самого ремонтного устаткування.

Критерій 5. Можливість стежити за процесом ремонту. Якщо автомайстер не проти вашої присутності під час ремонтних робіт – це хороший показник його професійності. Не обов’язково стежити за кожним кроком працівника СТО, ви можете перебувати у цей час поблизу – в кафе чи залі для очікування, однак ваша присутність позитивно вплине на якість роботи.

Критерій 6. Соцмережі. У сучасному світі майже кожна компанія веде сторінки у соціальних мережах. Промоніторте їх перед вибором СТО. Сторінки можуть багато розказати, зокрема про нагороди компанії, відгуки клієнтів, досвід майстрів, результати роботи тощо.

Критерій 7. Вартість. Звісно, при виборі станції технічного обслуговування авто важливо вивчити цінову політику. Надто дешеві сервіси не викликають довіри, а надто дорогі, звісно, суттєво вдарять по кишені. Зважте всі за і проти, дослідіть ціни на інших СТО, аби ремонт авто не обійшовся у «всі гроші світу».

Критерій 8. Широкий вибір деталей. Різноманітність автозапчастин свідчить про те, що СТО орієнтується на різних клієнтів, а отже не намагається запропонувати вам найдорожчі комплектуючі. BMW, Mercedes, Lanos чи ВАЗ – професійні автомайстри мають запропонувати вам різні деталі – від найдорожчих до найдешевших.

Де шукати?

Пропонуємо вам завітати на СТО Киев. На відміну від інших станції техобслуговування тут пропонують дуже широкий вибір послуг – від діагностики до капітального ремонту вашого транспортного засобу. Колектив регулярно проходить спеціалізовані курси і тренінги, щоб підтримувати високий рівень сервісу.

СТО має бути оснащено найновішим обладнанням, на якому працюють одні з найкращих спеціалістів автогалузі. Також ознакою якості та успіху - мають бути тисячі задоволених клієнтів щороку.