Читайте нас в соціальних мережах

Головні криптоновини у спеціальному розділі криптовидання Incrypted

Середа, 24 травня 2023 23:08
Головні криптоновини у спеціальному розділі криптовидання  Incrypted
Головні криптоновини у спеціальному розділі криптовидання Incrypted.

Онлайн-медіа про криптовалюти Incrypted створило спеціальний розділ «Аірдропи», де публікуються актуальні пропозиції щодо роздачі цифрових монет різними проєктами. Головна мета такого розділу – поширення інформації про можливості безоплатного отримання криптовалют, що буде особливо корисне для новачків цієї галузі. Аірдропи криптовалют допоможуть отримати токени без грошових вкладень.

До створення нового розділу про аірдропи видання Incrypted вже публікувало новини зі світу криптовалют, а також гайди та аналітичні статті. Актуальність та точність робить видання одним із самих корисних інформаційних ресурсів про цифрові монети.

Наповнення видання лежить на плечах професійних журналістів та експертів. Інформаційна складова знаходиться під контролем авторитетної команди, серед якої варто згадати Івана Павловського, Дмитра Юрченка та Андрія Макарова. Професіонали працюють над тим, щоб читачі медіа мали доступ до свіжої, перевіреної та актуальної інформації зі світу криптовалют.

Довідка:

Аірдроп криптовалют – це один зі способів поширення цифрових монет серед аудиторії проєкту. Спосіб передбачає роздачу монет без особливих умов або за виконання простих завдань. Так проєкт отримує впізнаваність та нову аудиторію, а користувач – токени.