Читайте нас в соціальних мережах

Найважливіші оновлення в iPhone 14 Pro

Вівторок, 23 травня 2023 14:31
Найважливіші оновлення в iPhone 14 Pro
Щороку американський бренд Apple повністю оновлює свої пристрої, презентуючи користувачам нові гаджети.

2022 року на презентації представили нову лінійку смартфонів. Однією із новинок став iPhone 14 Pro.

Наскільки сильно телефон відрізняється від своїх попередників і які характеристики роблять його таким популярним? Розглянемо найзначніші оновлення.

Що приготував для користувачів Apple

У цьому поколінні смартфонів є, на що подивитися:

1. Dynamic Island. Одна з найпомітніших змін, яка дозволила ще більше візуально збільшити екран. Невеликий набір чорних пікселів на дисплеї поряд з фронтальною камерою та FaceID – це не лише дизайнерське рішення, а й комфортна панель швидкого доступу та управління, динамічний віджет, що виводить інформацію з активних програм. Торкаючись «острова», ви можете розгортати повідомлення або збільшувати вікно вирізу — Dynamic Island інтерактивний. Вимкнути анімацію панелі можна одним рухом, змахнувши значки убік.


2. Блок камери. Сам блок став помітно більшим, якщо порівнювати з попереднім поколінням Айфонів, тому старі чохли для них не підійдуть. Кількість пікселів на основній камері зросла вчетверо. Об'єктив захищений сапфіровим склом. Новий режим зйомки Photonic Engine дозволить робити фото з високою деталізацією. Знімки вночі захоплюють більше деталей навіть при значному збільшенні. З'явилася можливість дворазового зуму, покращала стабілізація відео. Додався режим кінематографії режим камери — тепер можна знімати відео з розмитим фоном і ефектом глибини.


3. Екран. Телефон отримав функцію Always-On, але без можливості вручну налаштувати потрібні характеристики. Рамки трохи зменшилися, а показник яскравості підвищився до 2000 нит при новому вуличному режимі використання - це найвищий показник серед усіх смартфонів на ринку.

В іншому ж зміни не настільки явні, особливо якщо порівнювати телефон не з моделями інших брендів, а з ранніми гаджетами з Купертіно. Але для любителів цікавих відтінків знайдеться приємний бонус: лінійка фірмових кольорів Apple розширилася. Тепер у ній є кольори Deep Purple та Space Black. Також доступні золотистий та сріблястий тони.

rek1 23 05 23

Хто оцінить новинку бренду

Насамперед телефон підійде творцям контенту. Блогери, фотографи, відеографи, стримери точно захочуть випробувати нову камеру у справі. До того ж покращені характеристики дисплея дозволять обробляти фото та відео прямо на телефоні.

Про плюси та мінуси Айфона 14 Про докладніше у статті: https://detector.media/withoutsection/article/205099/2022-11-29-plyusy-ta-minusy-iphone-14-pro/

Якщо ви цінуєте комфорт в кожній деталі Айфон 14 теж вас чимало порадує. Приємна м'яка анімація віджетів, повідомлень, переходів з одного режиму в інший не впадає у вічі. Стильний дизайн та приємні обтічні форми теж мимоволі притягують погляд, хоча їх потрібно сховати під чохлом та захисним склом для більшої безпеки. Оновлений процесор гарантує швидку роботу всіх програм.

 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ