Читайте нас в соціальних мережах

Як обрати миттєві лотереї?

Середа, 29 березня 2023 18:56
Як обрати миттєві лотереї?
Лотереї є не просто варіантом дозвілля після важкого робочого дня.

Це також чудова можливість, не витрачаючи багато, отримати шанс виграти кілька тисяч чи навіть мільйонів гривень. При цьому класичні паперові варіанти, які б асоціації з дитинством вони не викликали, потроху відходять у минуле. Їм на зміну приходять цифрові аналоги, які дозволяють зробити гру цікавішою та яскравішою.

Мова йде про миттєві лотереї, в які можна грати онлайн, наприклад, за посиланням https://unl.ua/uk/blitz_inst. Вони чимось нагадують популярні слоти, проте зберегли в собі принцип класичної лотереї, дещо осучаснивши його.

Що таке миттєві лотереї?

Отже, як працюють миттєві лотереї? Насправді все дуже просто. Як і в класичній грі, вам потрібно буде придбати лотерейний білет. Зробити це можна онлайн на сайті УНЛ усього в пару кліків. При цьому ви отримуєте абсолютно випадковий білет – система стежить за тим, аби гра залишалась максимально чесною та прозорою.

Після оплати білета ви отримуєте його електронну версію. Кількість виграшних та порожніх білетів прописується завчасно – тобто вам відразу стане відомо: виграли ви гроші чи ні.

Багато хто нарікає на те, що білет видає штучний інтелект, який може бути запрограмованим на користь лотереї. Щоб убезпечитись від такого шахрайства, потрібно обирати перевірені компанії, які мають усі необхідні ліцензії. А отже – пройшли перевірку та гарантують чесність гри. 

До слова, коли ви купуєте білет в роздрібних точках продажу, касир вам також дістає той, який просто опинився зверху. Тобто гравець покладається виключно на те, що фортуна буде до нього прихильною.

Миттєвими ці лотереї називають тому, що результати стають відомими відразу після оплати лотерейного білета. Тобто вам не потрібно чекати онлайн-трансляції та спостерігати за розіграшем грошей.

Як обрати миттєві лотереї?

Сьогодні кількість миттєвих лотерей стрімко зростає. Гравцям уже пропонують на вибір десятки різних цікавих та яскравих сюжетів – такі варіанти мають свої теми, відрізняються кольоровою графікою, музичним супроводом тощо. Тобто це повноцінна гра, яка, крім можливості забрати головний приз, дарує також нові яскраві враження.

Тож як обрати миттєву лотерею та на що звертати увагу? Є кілька важливих критеріїв:

  1. Тематика. Тут розробники вклались по максимуму. Ви можете обирати миттєві лотереї, основною темою яких буде спорт, пошук скарбів, пригоди у джунглях, дикий Захід, вікінги тощо. Є також лотереї, які імітують класичні азартні ігри, наприклад, рулетку, чи популярні слоти, як от «Колесо часу».
  2. Розмір головного призу. Він часто вказується вже на головній сторінці лотереї. Так, це не такі великі суми, які пропонує, наприклад, Супер Лото. Деякі ігри пропонують головний приз до 10 000 грн. У деяких він уже збільшується до 500 000 грн. Звісно, є й цікавіші пропозиції. Існують миттєві лотереї, у яких всього лиш за декілька хвилин можна виграти відразу 1 000 000 грн.
  3. Мінімальна ставка. Головна особливість миттєвих лотерей полягає у тому, що білети коштують максимально дешево. В деяких іграх ставка складає всього 1 грн. Це дозволяє більшу кількість разів випробувати удачу, адже в класичних лотереях білет коштує 15-20 грн.

Завдяки низькій вартості лотерейного білета ви можете відразу спробувати відкрити для себе кілька миттєвих лотерей, ознайомитись з їхніми правилами та графікою та зрозуміти, чи подобається вам саме така гра.