Читайте нас в соціальних мережах

Надійний брокер – запорука успіху ваших фінансових операцій на «Форекс»

Середа, 29 березня 2023 18:43
Надійний брокер – запорука успіху ваших фінансових операцій на «Форекс»
Хочете отримувати більше прибутку від фінансових операцій на ринку «Форекс»?

Щоб уникнути будь-яких ризиків, не зазнати збитків та примножувати свій капітал, не обов’язково володіти фінансовою освітою. Достатньо заручитися підтримкою якісної та надійної брокерської компанії, наприклад скачать платформу метатрейдер 4. Зокрема, Gerchik & Co – міжнародна брокерська компанія, створена професійними трейдерами. 

Як обрати надійного брокера?

Обираючи компанію, яка допоможе зробити вас сильним торговим гравцем, насамперед вивчіть її історію, дізнайтеся про засновників, успіхи, рівень клієнтської підтримки, злети та падіння. Знайдіть відгуки і рейтинги.

Що пропонує надійні брокерські компанії?

Forex trading with Gerchik & Co має пропозиції:

  1. Тарифні плани для будь-якої стратегії;
  2. ексклюзивні сервіси для захисту депозиту і росту прибутку;
  3. регулярна аналітика від Олександра Герчика та інших професіоналів.

Після реєстрації ви одразу отримуєте доступ до понад десятка безкоштовних навчальних матеріалів в особистому кабінеті.

Торговий термінал MetaTrader 4 

Це одна із найпопулярніших торгових платформ для ринку «Форекс». Пропонує трейдерам великий спектр можливостей. Скачать платформу метатрейдер 4 її на персональний комп’ютер, смартфон чи планшет. На цій платформі ви отримаєте доступ до майже чотирьох сотень торгових інструментів Gerchik & Co. Зокрема,  валютні пари, CFD на криптовалюти, акції, фондові індекси, метали, ЕTF, нафту та газ. 

Щоб почати роботу на MetaTrader 4, спершу завантажте та встановіть термінал на свій гаджет. Зайдіть в особистий кабінет Gerchik & Co, щоб створити рахунок. Підключіть торговий рахунок до терміналу MetaTrader 4. 

Принципи успіху 

Успішні брокерські компанії – це ті, які вміють зробити торгівлю на «Форекс» прибутковою як для професіоналів, так і для новачків.

Gerchik & Co турбується про своїх клієнтів. Компанія створила сервіси для управління ризиками і стабільного трейдингу, які допоможуть клієнтам добре заробляти на «Форекс».

Розроблено також комплексне навчання, в основі якого – успішний досвід Олександра Герчика. А інтереси трейдерів Gerchik & Co навіть захищає міжнародна Фінансова комісія FinaCom. При виникненні суперечливих питань вони оцінюють технічні і юридичні аспекти ситуації.

У наступних новинах ми розповімо, як на ваш прибуток може вплинути Рейтинг брокерів

 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ